• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sysiq u mnie ok,dziękuje,że pytasz,z badaniami do przodu,histeroskopię też juz mam za sobą,w domku dla Dzidziusia nie mam żadnych zmian:-D zostały mi jeszcze genetyczne ale te 19 maja dopiero...............a na dniach przyjdą do mnie pocztą wszystkie moje wyniki badań,które robiłam po każdym poronieniu,w końcu sama sobie przejrze i po PL chce też zabrać

reklama
Ameritum - gratuluje! Spokojnej ciazy Ci zycze. &&&&&&

Sysiq - u mnie IUI nie wyszła, na razie odpuszczam sobie, jedziemy sie zrelaksować. A potem jeszcze jedno podejście do IUI, a pózniej juz czas na InVitro. Ciesze sie, ze masz takie dobre nastawienie. Bo na pewno Ci sie uda, zobaczysz. &&&&&&&

Sysiq miło Cię widzieć ;-)
aniu kompletuj wyniki i ruszaj ze starankami jak dostaniesz zielone światełko - ten rok będzie nasz !!!
Mój aktualny cykl totalnie zwariował - według ovufriend wszystko się przesunęło, no cóż, ale wiem przynajmniej że wróciłam na pole bitwy :cool2:

Marcela - sliczny ten Twoj marynarzyk:) juz niedlugo nie bedziesz mogla odpedzic od niego malych adoratorek-taki przystojniak:)

Sysiq - juz niedlugo zacznie topniec lista:) Nie martw aie :) Madziorek i Ashlee pociagnely juz za soba Ameritum i mnie (chyba) i moze Maqa tez za kilka dni dolaczy...???

Aniu - mysle ze juz blizej niz dalej:) tego kazda z nas Tobie i sobie zyczy.

Chyba ten wczorajszy ptak byl jednak szczesliwy. Pokazal mi ktore przescieradlo okazalo sie szczesliwe... (nie okaze sie jak to Ania pisala, tylko okazalo!!! dobrze przeczytalyscie)
Przekonalyscie mnie, w szczegolnosci Madziorek, ze normalne sikance (nie te ultra czule tylko te normalne 20mlU) wychodza juz przed planowana @. Po wpisie Ameritum zastanowilo mnie, ze od dwoch dni bardzo wczesnie czuje sie spiaca. Myslalam ze to z normalnego zmeczenia a oczy od wiatru pieka.
Wczoraj przed prysznicem zobaczylam ze chyba powiekszyly i pociemnialy otoczki na piersiach. Stwierdzilam ze to chyba moje nakrecanie sie, bo te kilka dni przed okresem okropnie trzyma w napieciu.
Stwierdzilam ze rano zrobie sikanca (takiego z marketu za funta, bo kiedys kupilam zeby sprawdzic jak dzialaja) i moze cos wiecej sie wyjasni. No i chyba sie wyjasnilo, bo wyszedl bladzioch 2 dni przed @ czyli w 12 dniu cyklu.
Tak narazie po cichu mowie.
Bardzo sie boje. Nie ukrywam tego.
We czwartek zrobie juz normalnym sikancem z apteki...
No to kochane trzymajcie kciuki prosze.

I jaki z tego moral? Wywieszajcie posciel na ogrodzie, niech ptaki sra.ja na nia ile wlezie:) czasem to szczescie przynosi...:)

Buziakuje i wracam dalej do pracy, bo do 15 juz niewiele czasu zostalo.

Ostatnia edycja:
Maqa - Dzisiaj jestem w 32 dniu cyklu ale nie patrz na to. Ja mam niezbyt regularne i dosyc dlugie cykle. Owulacje mialam w 20 dniu cyklu i dzisiaj jest 12 dni po niej.
Policz ile mniej wiecej dni jestes po owulacji. Mnie od 7-8 dnia po owu zaczelo lekko kluc w podbrzuszu, wiec zakladam ze to mogla byc implantacja.

Agawa - wszystkie Was pociagne za soba... :) Ciebie takze, wiec sie przygotuj :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki u mnie właśnie koniec @... Spodziewałam się, że będzie dłuższa i bardziej bolesna po tej stracie, ale na szczęście nie ;) Miałam kilka gorszych dni, nie odzywałam się więc aby smęcić tutaj, ale obecnie wróciła nadzieja i siły do staranek, tak więc uaktualniam

LISTA STARACZEK:

Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 19-20 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014

Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
anncka - termin niechcianej @ 29-30 marzec 2014

POCZEKALNIA:

Malgonia1 - marzec 2014
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Dziewczyny, mam wynik histopatologi 2 tyg po zabiegu łyżeczkowania. PLACENTA ET DECIDUA - HYDROPIC VILLI co znaczy mniej wiecej "łożysko w doczesnej - obrzek kosmków". Czy któraś z Was to miala??? Prosze piszcie mi tu, lub na priv jesli ktoras miala podobny przypadek.
Dostalam zalecenie zbadania poziomu HCG co od razu zbadalam. Wynik wieczorem. Kontrola USG zalecona za tyzień.
Czy moze miec to związek z trofoblastyczna chorobą ciążowa, zaśniadem groniastym, albo rakiem kosmówki? Tak podowiada "wujek google", a wizyta u gina w piątek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry