Pietrucha - goraca lasko

wszyscy ubrani, a Tobie tak goraco...

nie odwazylabym sie pojsc na koncert w takich szpilach... podziwiam Cie... moje nogi przez tydzien chorowalyby

Widze, ze koncert udany

superowo

owocnych staranek

Trzymam kciuki
Kasiuchna - witaj

wpadaj do nas czesciej

mimo ze nie jestes juz starajaca sie, a ciezarowka

nie martw sie... chyba kazda sie boi gdy przychodzi ten czas w ktorym stracilysmy nasze malenstwa... bedzie dobrze...

a i Oliwka bedzie szczesliwa, gdy mama dobry humor bedzie miala
Agawa - do piatku juz tak niedaleko

fajnie ze jedziecie... u nas za to juz wiosennie

żonkile zaczynaja kwitnac

Objawy? Ja nie mowie, ze ich nie mam, bo piersi i podbrzusze boli, ale nie wiem czy to przypadkiem nie na @ bo w tamtym cyklu tez mnie tak jakos dziwnie bolalo przed @. W tym cyklu doszedl bol piersi, ale one nie sa takie jak w czasie kiedy zachodzilam w ciaze... wiec niewiadomo... Jest jeszcze troche czasu... We czwartek zrobie sikanca i zobaczymy...
jesli oczywiscie wczesniej @ nie przylezie...
Ania - no i powinnas byc dumna z siebie

jesli nie tapeta nie odpadla to super robota

A Ty mowisz, ze tak masz smutno... Do Ciebie co chwile ktos przyjezdza... Jak nie siostra z dzieckiem, to mama z tesciowa... az Ci zazdroszcze

Chociaz nie wiem, czy w naszym przypadku dwie babcie i jeden wnuk to dobry pomysl...
Maqa - no to do kiedy zamierzasz czekac z tym testem? Ja stwierdzilam, ze do czwartkowego ranka sie wstrzymam, a Ty? Nadal trzymam kciuki
Madziorek - a Ty nadal wypoczywasz? ale Ci dobrze

mam nadzieje, ze wyluzowalas sie troche i jestes spokojniejsza, juz niedlugo zobaczysz swoja fasolke... szybciutko minie

zobaczysz
Galwaygirl - nooo to sloneczko - super sprawa

u mnie tez jest

ja szaleje, pranie wieszam na ogrodzie, kwiatki przesadzam
A co? Cieszyc sie trzeba z kazdych, nawet najmniejszych promieni slonca

Jutro nie bede miala tyle czasu, bo do pracy pedze - no chyba ze po 15 tez bedzie sloneczko, to sie z Mikolajem wybierzemy na spacer
Pozdrawiam wiosennie cala reszte

i zycze milego dzionka