• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasiuchna cieszę się,że pięknie rośniesz.............nie martw się z Oliwką będzie wszystko ok,czas tak szybko leci,już nie długo będziesz ją miała przy sobie....a ja już po histeroskopi na szczście..pozdrawiam:happy2:

pietrucha to się odprężyłaś :-D a teraz do dzieła...owocnych przytulanek;-)

agawa widzę,że i Ty w lepszej formie....super

...Ja zaraz do pracy lecę a juz w piątek przyjeżdżają do nas moja mama i teściowa :-):-)........a wczoraj sama wytapetowałam ścinę w sypialni...jestem z siebie dumna:-) póki co nie odpadła:-D

Pozdrawiam i miłego dnia!!!!!!!:-)

reklama
Kasiuchna86 pamiętamy o Tobie - cieszę się ogromnie że to już 21tc - i będzie córa :-D
Pietrucha - czego to człowiek nie zrobi jak ma owulację :-) świetna fotka z Radkiem, i jaka gorąca dziewczyna koło niego, to było na dworze? ;-)
Agawa zleci szybko do piątku - życzę dużej ilości śniegu i udanego wypoczynku :rofl2:
Aniu - jaka zdolniacha z Ciebie, tapeta jak nie odpadła to już tam zostanie :-D widzę że szykuje Ci się zlot babińca :happy:

UDANEGO DNIA !!!

maga ja trzymam kciuki za Ciebie maże jak bimbałki tak bolą to coś się już dzieje??????:happy2:

madziorek :-) cmok,cmok,cmok:-)

............tak,tak będzie wesoło i fajnie,że trafi,że na Dzień Kobiet moje Mamuśki będą....ale imprezka będzie:-D

Ania moje Mamuśki... wow, chyba Ci się jakiś unikatowy egzemplarz teściowej trafił :) Ale super że gości będziesz miała. Gość w dom Bóg w dom, jak to mówią.
Madziorrek a dokąd wyjechałaś? Gdzie tak fajnie się odpoczywa?
Pietrucha nie mów że sama będziesz jechała taki kawał drogi? Motywację masz nie małą ale dla mnie tyle km nawet nie ma szans. Jak ćwiczonka i gubienie kg? Na pewno na koncercie niemałe emocje a jak emocje są to kalorie same nikną.
Celtuś a jak poweekendowy humorek u Ciebie? U mnie dla odmiany słonko za oknem. Zaraz na spacerek uciekamy.
Buziaki wiosenne dla wszystkich kobietek :*

Pietrucha - goraca lasko :) wszyscy ubrani, a Tobie tak goraco... :) nie odwazylabym sie pojsc na koncert w takich szpilach... podziwiam Cie... moje nogi przez tydzien chorowalyby :) Widze, ze koncert udany :) superowo :) owocnych staranek :) Trzymam kciuki :)

Kasiuchna - witaj :) wpadaj do nas czesciej :) mimo ze nie jestes juz starajaca sie, a ciezarowka :) nie martw sie... chyba kazda sie boi gdy przychodzi ten czas w ktorym stracilysmy nasze malenstwa... bedzie dobrze... :) a i Oliwka bedzie szczesliwa, gdy mama dobry humor bedzie miala :)

Agawa - do piatku juz tak niedaleko :) fajnie ze jedziecie... u nas za to juz wiosennie :) żonkile zaczynaja kwitnac :)
Objawy? Ja nie mowie, ze ich nie mam, bo piersi i podbrzusze boli, ale nie wiem czy to przypadkiem nie na @ bo w tamtym cyklu tez mnie tak jakos dziwnie bolalo przed @. W tym cyklu doszedl bol piersi, ale one nie sa takie jak w czasie kiedy zachodzilam w ciaze... wiec niewiadomo... Jest jeszcze troche czasu... We czwartek zrobie sikanca i zobaczymy...
jesli oczywiscie wczesniej @ nie przylezie...

Ania - no i powinnas byc dumna z siebie :) jesli nie tapeta nie odpadla to super robota :) A Ty mowisz, ze tak masz smutno... Do Ciebie co chwile ktos przyjezdza... Jak nie siostra z dzieckiem, to mama z tesciowa... az Ci zazdroszcze :)
Chociaz nie wiem, czy w naszym przypadku dwie babcie i jeden wnuk to dobry pomysl... :)

Maqa - no to do kiedy zamierzasz czekac z tym testem? Ja stwierdzilam, ze do czwartkowego ranka sie wstrzymam, a Ty? Nadal trzymam kciuki :)

Madziorek - a Ty nadal wypoczywasz? ale Ci dobrze :) mam nadzieje, ze wyluzowalas sie troche i jestes spokojniejsza, juz niedlugo zobaczysz swoja fasolke... szybciutko minie :) zobaczysz :)

Galwaygirl - nooo to sloneczko - super sprawa :) u mnie tez jest :) ja szaleje, pranie wieszam na ogrodzie, kwiatki przesadzam :)

A co? Cieszyc sie trzeba z kazdych, nawet najmniejszych promieni slonca :) Jutro nie bede miala tyle czasu, bo do pracy pedze - no chyba ze po 15 tez bedzie sloneczko, to sie z Mikolajem wybierzemy na spacer :)

Pozdrawiam wiosennie cala reszte :) i zycze milego dzionka :)

Maqa - Oby na szczescie... ale u nas to duzo tych szczesc by bylo, szczegolnie jak jakas mewa narobi to jest tego troche :-D
Dobrze, ze tylko siadlo na przescieradlo... ;-)
No to w takim razie oby do weekendu :)

reklama
carollina wiem coś o mewach u mnie też grasują:-D ale może to na szczęście,może mewa zaznaczyła na którym prześcieradle przytulanka będą owocne:-D

galwaygirl moja teściówka jest fajna,nawet jak czasem z czymś się z nia nie zgadzam staram się tego nie okazywać w końcu nie widzimy sie zbyt często a poza tym wydała na ten świat moja drugą połówkę:-) to zobowiązuje:-)

Pozdrawiam wieczorowo i cmok,cmok każdą z osobna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry