Elka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jak się cieszę!!!!!!!!!!!!! To nie jest bladzioch. To dwa wyraźne, piękne baty!
Z całego serca gratuluję!
suana, a Ty już 27 tydzień?!?! Jak ten czas pędzi. Odpoczywaj, dbaj o siebie, ciesze się, ze wszystko dobrze się układa.
Kwas foliowy mi się skończył dzisiaj, ale przez
ewika zamówiłam sobie w piątek w necie i czekam aż przyjdzie, więc pewnie koło środy zacznę łykać znowu. Także tylko 1 ewentualnie 2 dni przerwy będą.
Całuję i życzę dobrych wieści na wizycie kontrolnej.
Lisica cześć :-) mi też bardzo miło Cię poznać. Witaj!
Madziorrek tulę mocno... Ja myślę, że takie gadanie nie miało na celu tego, żeby było Ci przykro. Może to właśnie taki męski, gruboskórny sposób na "uchronienie" Cię od rozczarowania... Faceci tak czasami mają. Tak czy siak i tato przekona się, ze nie trzeba się dystansować, bo z dzieckiem wszystko jest dobrze!!!
ameritum czerwone stokrotki????? Ja chyba takich nie widziałam... Ja za to posadziłam sobie w ogródku cebule lilii, a do tego pigwowca japońskiego - będzie pyszna naleweczka
mika, ale super, że Leoś ułożył się główką w dół! Czyli wszystko jest jak trzeba.
A test ciążowy robiłam i owszem, niestety w ciąży nie jestem. Może mam za to menopauzę cholera? Co za głupi ten mój organizm, jeszcze nigdy tak mnie to nie wkurzało....
Michalina, córa słodka mała kombinatorka - już prawie jej wyszedł ten obrót! A Ty kiedy mi jakiegoś audiobooka nagrasz?? Co za głos.... mrrr...
Agawa, jak po konferencji? Fajnie było? @ mam nadzieję, zelżała trochę i żyjesz sobie bardziej komfortowo.
To jest bardzo ważne, że nie umiesz siedzieć w dołku i zawsze dążysz do tego żeby nie stać w miejscu, ale polepszyć to i owo. Ściskam Cie mocno.
maqa to czekamy na newsy odnośnie II

, a póki co pracuj dzielnie - fajnie, że w końcu pojawiła się fajna robota!
anncka mocno trzymam kciuki za Ciebie! I za maluszka, który już niebawem ukaże się na monitorze usg.
Dbaj o siebie i bądź dobrej myśli. Ściskam
ewik i jak tam na wolnym? Odpoczywasz? Mam nadzieję, że chłoniesz wiosnę każdą komórką ciała i jest Ci dobrze.
W ogóle mamy niezły urodzaj zaciążonych :-) Pięknie nam się ta wiosna zaczyna, oj pięknie...
Bardzo się cieszę, że wszystko tak fajnie się układa.
Pewnie pewnego dnia zostanę tu sama, ale to akurat dobrze, bo będę wiedziała, że każda z Was jest szczęśliwą mamą.
Ja dziś będę dzwonić do gina. 73dc, po @ ani śladu. Powiem Wam, że wykończyć się można
Fajnego dnia Wam życzę!!