Agaawa
Fanka BB :)
Elka!!! Huraaaaa! No nie mówiłam! Gratuluje Mamusiu! Piekne, wyraźne krechy!
Suana, ale czas leci! Hoho!
Lisica, witaj u nas.
[*] dla Twojego Aniołka.
na konferencji było bardzo fajnie, tylko na pól godzinka wieczorem w piątek wyrwalam sie na krupowki. Poza tym ciagle w biegu, bo moja firma była organizatorem, wiec miałam sporo obowiązków. W piątek wieczór juz @ zelżała. Wiec jakoś sie bawiłam na bankiecie. Dziewczyny moje mnie wytańczyły do 3 rano. I nie chciały do pokojów wrócić. Hehe...
UWAGA!
Prosze o pokolorowanie spowrotem naszej pięknej listy. Bo moze to ta śliczna kolorowa lista ostatnio przynosi tyle szczęścia?
Suana, ale czas leci! Hoho!
Lisica, witaj u nas.
[*] dla Twojego Aniołka.
na konferencji było bardzo fajnie, tylko na pól godzinka wieczorem w piątek wyrwalam sie na krupowki. Poza tym ciagle w biegu, bo moja firma była organizatorem, wiec miałam sporo obowiązków. W piątek wieczór juz @ zelżała. Wiec jakoś sie bawiłam na bankiecie. Dziewczyny moje mnie wytańczyły do 3 rano. I nie chciały do pokojów wrócić. Hehe...
UWAGA!
Prosze o pokolorowanie spowrotem naszej pięknej listy. Bo moze to ta śliczna kolorowa lista ostatnio przynosi tyle szczęścia?
wydaje mi sie to juz wiekiem hehehehe. Roczek przebiegl w radosnej atmosferze, byl tort, swieczka zdmuchana samodzielnie i duuuzo prezentow, ktore ja malo obchodzily, bo wiecej bylo balonow, ktore robily furrore
Ogolnie wszystko u nas dobrze!