• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski ja też już ze zniecierpliwieniem czekam do rana :-) ale narazie .. czekam.. ;-) a Twój opis ruchów Niny - aż się wzruszyłam:zawstydzona/y: wyobrażam sobie tylko jak piękne to uczucie..
Myszka no większej siły to ja dawno nie widziałam! Jesteście wielcy!!!:tak: juz się zastanawiam co by było kiedy by się okazało że.. cykl skończy się II:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto w każdym razie miły czas przytulania przed Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaso a wiesz że takie objawy jak na @ to też jeden z objawów ciąży??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jeszcze 2-3-4 dni i się wszystko okaże:tak:

a! Danutaski.. brzuszkiem się miałaś pochwalić.. :tak:

zaciskam mocno kciukasy! :tak:
Ja za to przeczuwam jutro skoczek, wiec idę zaciągnać swojego do wyrka :-D.
Zrobiłam jego ukochany obiadek, więc nastrój 'zasiany' :-p

Ani@k rano wkleję fotkę, mój brzusio w ostatnich dniach zmienia swoją wielkość każdego dnia!! Trzymam &&&&&& za jutrzejszą wysoką tempkę i oby wredna małpa nie przyszła !!!! &&&&&&&&&&&&&&
MartOocha przyjemnych i owocnych przytulanek ;-)

Aniu jak sie okaze, ze jednak tym razem sie udalo... to popracuje na ile sie bede dobrze czula a potem niestety wolne... ale cos za cos tak juz jest w zyciu :-) Trzymam kciukasy za jutrzejszy wzrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski jeszcze ze 3-4 tygodnie i sie dopiero zaczna fajne odczucia :-)

Maroosia a uzywajcie do woli :-D tylko sprawdz czy aby na pewno Twoj M nie byl NIEUZYWANY Z FOLIJKA ;-) :-D

Mamuska wrzuc no swoj stoliczek :-) ;-)

a ja jutro na 9:00 jade umowe podpisac, podac rozmiarowke i zaczynam we czwartek jako... pokojowka w hotelu :-)

Hej!
Myszka śliczny skok!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie spadówa.. znaczy chyba się przypląta jednak @.. ehh..

no ale nic! uszy do góry i działania już nowe obmyślam;-) a @ tym razem "oleję", a co!

miłego dnia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry