Lisica - bardzo sie ciesze ze podnioslam Cie na duchu. Niektorzy lekarze tlumacza to tak ze jak sama kobieta sie oczyszcza to tak jakby spozniony okres byl i teoretycznie juz przed pierwsza @ moze zajsc w ciaze w ktorej wszystko moze byc ok. Na wszelkoi wypadek kaza czekac te 3 cykle. Mi powiedzieli, zarowno za pierwszym jak i za drugim razem ze moge sie starac kiedy bede gotowa i ze to moze byc nawet po pierwszej @.
Ameritum - w takim razie syn Twoich znajomych pobija Mikolaja

Usmialismy sie z moim K jak mu to przeczytalam
Malgonia - i dobrze ze nie robilas dzisiaj testu. Nadal wydaje mi sie zbyt wczesnie. Zrob jutro z rana i daj znac

trzymam kciuki &&&&&&& wiem jak to sie czlowiek nakreca tuz przed okresem. Szuka objawow doslownie wszedzie. Kazda ma tak samo. Ja tlumaczylam sobie ze co to te 2 czy 3 dni skoro wyczekalam juz tyle... szybko zleci... to juz jutro
Rurka - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... moze dlatego ze pocwiczylas, inaczej organizm sie zachowuje... a kg tez pojda w dol... badz cierpliwa...
Ewik, Ania - bo to sa wyczekane emocje... wszystkie trzymamy kciuki za Eske
Rurka, Miczasia - no widzicie jak szybko leci - to juz drugi cykl. Oby tak dalej
U nas dzisiaj dosc kiepska pogoda bo wiatr szaleje i czasem deszczem pogoni ale do przezycia. Dzis i jutro moj K jest w domu wiec korzystam i troche wiecej odpoczywam. Ja czekam do 18 kwietnia na kolejne usg. Staram sie jeszcze tak intensywnie o tym nie myslec bo wiem ze dluzyc bardziej sie bedzie. Narazie dosc szybko mi czas leci wiec nie narzekam
Pozdrawiam i sle fluidki staraczkom~~~~~~~~~~~~~~~