Malgonia - dokladnie. Poki nie ma @ jest nadzieja. Skoro tempka nadal w gorze to trzymamy kciuki, bo moze ilosc hormonow nie wzrosla wystarczajaco do testu. Jesli jestes bardzo niecierpliwa lec na bete. Tutaj ktorejs dziewczynie test pozytywny wyszedl dopiero kilka dni po spodziewanej @. Wiec nadzieja jak najbardziej jest

Trzymaj sie kochana.
Madziorek - trzymamy, trzymamy...&&&&&&&&&&&& ale to szybko zlecialo. co ?
Liliowata - ja osobiscie twierdze ze jesli facet trenuje juz dluzszy czas to organizm jest przyzwyczajony do tego i produkcja jego nasienia jest normalna. Skoro cwiczy to musi sie dobrze odzywiac. Byleby tylko nie bral zadnych dopalaczy na wzmocnienie masy miesniowej i nie przegrzewal tamtych miejsc pod obcisla bielizna.
Moj K przez ostatni miesiac lub dwa bral ze mna codziennie kwas foliowy. Oprocz tego podgryzal codziennie orzechy brazylijskie ( to te duuze podluzne-zawieraja duzo selenu) choc tuz przed starankami nie bylo ich w sklepie i nie podjadal.
To tylko moje zdanie wiec jesli nie jestes pewna poczytaj jescze gdzies.
Moniska - Twoj aniolek na pewno wie ze o nim ciagle myslisz. Nie zamartwiaj sie tym. On na pewno chcialby zeby mama szczesliwa byla
Ja dzisiaj od 6 na nogach. Mojemu K jeszcze nie przeszlo ( biedny w nocy poszedl spac do salonu na sofe, zebym mogla spac, bo strasznie go kaszel meczyl), a Mikolaja juz cos wzielo - tez w nocy niewiele spal bo strasznie kaszlal. Juz bylismy u lekarza ale ta stwierdzila ze nic mu nie jest. Dawac Calpol a jak sie mu pogorszy to zeby wrocic.
Dzisiaj juz gotowy syrop z cebuli. Bede ich kurowac

Boje sie tylko jeszcze o siebie, a dokladniej o moja fasolke i mam nadzieje ze mimo wszystko mnie to jakos ominie.
Pozdrawiam wszystkie i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac i brac sie do roboty staraczki

oczywiscie z pozytywnym nastawieniem