• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
LISTA STARACZEK:
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 15 kwiecień 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014
Neta - termin niechcianej @ 17 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maja 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Lisica - czerwiec/lipiec

Miczasia-czerwiec

wyrzucam sie z listy....

Dziewczyny mogę mieć do was prośbę? Piszę z tel i jak skopiuje listę to znów będzie szarobura :-p można mnie przepisać na maj/czerwiec i też pokolorowac? :-p fajnie tu z wami ale też chciałabym szybko wypaść z llisty :-D

Super Ewiczku dziekuje:)

Elka gratulacje:) trzymam &&&&&&&:)

Mam nadzieje ze moje obawy w tym miesiacu sie nie sprawdza i te moje plamienia od kilku dni tylko zapowiadaja @, bo jakby sie okazalo ze jestem w ciazy a cos by sie stalo to bym sobie noe darowala:(

Hej!
Malgoniu ogromne gratulacje i &&&&&&&&&&! Teraz już musi sie udać nie ma bata!!!!
Eska,to już tuż tuż!!! I Mikołaj bedzie po jaśniejszej stronie brzuszkami! Trzymam &&&&&& żeby wszystko sprawnie i ładnie poszło:)

reklama
Heloł! Pozdrowienia z przepieknego Gdańska wam przesylam!

najpierw Eska! Kochana mocno sciskam od rana kciukasy! &&&&&&& ucaluj od nas Mikołajka!

Malgonia kochana cudowne wieści. Pamiętaj, ze teraz juz musi być dobrze. My wszystkie mocno kciukamy i wierzymy i czarujemy i modlimy sie. Tym razem musisz uwierzyć, ze wszystko bedzie dobrze.

chciałam powiedzieć, ze widze pewną prawidłowość! Każda nasza świeżo zaciążona staraczka boi sie i marudzi i gada głupoty na samym początku, a my ja pocieszamy, wspieramy i wierzymy w maleńkie fasolki! Taka nasza rola forumowych ciotek! I tak - była Madziorrek, potem Carrolina, dziewczyny juz ciut uwierzyły w fasolinki! . Potem Anncka, wczoraj Elka oberwała cięgi za marudzenie:)):angry:, a teraz bedzie w kolejce Malgonia. I chciałam niniejszym zakomunikować, ze MUSICIE marudzić, bo wtedy wszystko dobrze sie kończy. Hehe....:tak:

Ale piekny ten 2014 rok.

Mam cicha nadzieje ze za mnie tez bedziecie trzymać kciuki w maju. Nieśmiało bym was o to prosiła.

Pietrucha - ja czytam pilnie każda Twoja wiadomość, ale sie juz zgubiłam z ta listą. Wiec sie nie wypowiadam. Hehe... I kciukam za Ciebie. Będziesz następną szczesciarą, zobaczysz:laugh2:

Calusy dla Wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry