reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Izka87 ja właśnie też chodze do Luxmedu i nie widzę tam ureaplasmy i mycoplasmy. A jaki masz pakiet ?

na ich stronie też nie widzę w cenniku, ale jest wymaz z cewki moczowej i w Krk widzę, że kosztuje 70 zł. Ja mam jakiś pakiet rozszerzony z grupówki.

Ameritum a jaki wózeczek sobie upatrzyłaś? Ja miałam coletto marco polo, miał fajny bajer obracania rączki, ale już się przesiedliśmy na lekką spacerówkę i jest super :-) więc jeden wózeczek mam na spacery, a drugi do usypiania w domu, bo Igor w dzień nigdzie indziej nie zaśnie :/

a lista wygląda obiecująco :-)

Ameritum - jak chcesz z tym wozkiem. My czekalismy dosc dlugo, a dopiero po skonczeniu 6 miesiaca zaczelismy kompletowac wyprawke... Mimo wszystko ja sie balam wczesniej cokolwiek kupowac...
Jesli musialabym kupowac teraz wozek (nie musze, bo mam po Mikolaju) to juz kupilabym uzywany... ludzie uzywaja wozkow 6 - 8 miesiecy i wymieniaja na lzejsze spacerowki, wiec praktycznie niewiele zniszczone takie sa, a duuuzo tansze...

Ja mam TAKO Jumper X ( polski producent ) i jestem baardzo z niego zadwowolona... No i co najwazniejsze - nie wydalismy fortuny... Taki jak ten, tylko w innej kolorystyce (szaro-zielony) Wózek TAKO Jumper X 3 w 1 - 3299346119 - oficjalne archiwum allegro Jest lzejszy od X landera no i gondola wieksza, dobrze zabudowana co w zimie okazalo sie super sprawą.

Ja mam Mikolaja z 26 grudnia i tez mile wspominam swieta, choc juz 25 wieczorem bylam w szpitalu :)

Hej!
CarolinA imię dla naszej córki nie wybrane i na razie sie nie zanosi, bo o ile ja mam mnóstwo propozycji o tyle mój P. wszystkie odrzuca i nie przedkłada swoich wiec ciężkie negocjacje nam sie szykują.

Ja bardzo proszę o kciuki za mamę w poniedziałek bedzie miała operacje decydująca o jakości jej życia już do końca...

no i przesylam wieczorna porcje fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Carollina ja mam identyczny Tako wozek jak na linku pokazalas od siostra.Siostra miala chlopca a ja pomyslalam po co kupowac rozowy czy cos i wzielam od niej.tak gondola super, spaverowka rowniez.uzywam go na spacery bo mam do mieszkania dwa schodki wiec stoi przed schodami a w mieszkaniu nigdy wozka niemialam.duzo jezdze z mala autem wiec mam w aucie qiunni na ktorego najpierw naklada sie nosidlo jak dziecko male a potem sie robi z niego zwinna spacerowke ktora zajmuje w aucie bardzo malo miejsca bo sklada sie na mala paczuszke
http://m.ebay.de/itm/371038212984?nav=SEARCH.ja gdy mala miala 2 tyg zapakowalam ja i jechalam.stelaz zawsze mialam ze soba
Dziewczyny super lista porodow.ale mi sie podoba
Annte wielkie grazulacje blizniakow.mam siostry blizniaczki i jestem chrzestna do jednej z blizniaczek mojego kuzyna.
Karaiwina wielkie kciuki za mame&&&&&&&

U nas czas ucieka jak oszalaly.mala ustopowala z chodzeniem tzn chyba sie wystraszyla i chce wszedzie byc prowadzona za reke, na czworakach jej juz chyba za nudno bo nic niewidzi wiec plecy mi wysiadaja.nic niemozna zrobic

Karaiwina - no bo faceci tacy sa... Ty wymyslasz, kombinujesz, a oni dosc, ze neguja wszystko to jeszcze nie maja nic w zamian... i to nie tylko w sprawach zwiazanych z wyborem imienia dla dziecka... U mnie tez tak bylo... i wpadlismy na pomysl, ze kazdy z nas wezmie kartke i dlugopis i wypisze 5 imion (albo i wiecej), ktore sie nam podobaja... tylko, ze my dopiero o plci dowiedzielismy sie w 7 miesiacu, wiec wymyslalismy 5 dla chlopczyka i 5 dla dziewczynki... i to byl najlepszy wybor :)
Mikolaj nam sie pokryl :-D
Oczywiscie trzymam kciuki za mame &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karo - ja akurat nie potrzebowalam wozka do samochodu, bo w sumie wszedzie sobie doszlam (na spacery oczywiscie) bo na zakupy to z mezem jechalismy. Zreszta fotelik wsadzalismy do wozka na zakupy i bylo ok. A ten wozek super pompowane kolka ma, wiec na chodniki w sam raz :)
Wspolczuje jesli chodzi o ciagle prowadzenie... Nam Mikolaj juz na roczek wital gosci chodzac... ale ja nigdy nie prowadzilam go za rece, gdy jeszcze nie chodzil. Poprostu stwierdzilam, ze jesli jego miesnie beda na to gotowe, to sam wstanie... Nikogo nie mialam do pomocy, a plecy i bez tego mnie bolaly... Owszem, zachecalam go do wstawania, kladac mu wyzej zabawki, ale nie prowadzilam - i nie zaluje...

Czesc Dziewczyny! My sie dzis pakujemy bo jutro z rana wyjazd. Postaram sie do Was zagladac w miare mozliwosci. Jakos nie wierze w to ze nam sie uda, ze spotka nas cokolwiek dobrego. Tak czy inaczej raczej nie bede umiala sie cieszyc. Kube stracilam w momencie kiedy chcialam pakowac torbe do szpitala.

karaiwina &&&&&&&&&&&& za Twoja mame

Hej dziewczyny, chcialam sie do was przylaczyc. Od mojej straty minely dopiero 2 tygodnie, wolny czas poswiecam na szukanie odpowiedzi na pytanie DLCZEGO, czy po tym wszystkim mam szanse na zdrowo rozwijajaco sie ciaze. Tym bardziej taka pogoda jak dzis (deszczowo, ponuro) sprzyja do takich przemyslen. Mam nadzieje ze bedziemy mogli zaczac sie starac po 1@ ewentualnie 2@. Zafasolkowanym ogromnie gratuluje :-)))

reklama
Mambella witaj. Przykro mi z powodu Twojej straty. Pisz o wszystkim: pomożemy, pocieszymy, wesprzemy i razem z Tobą będziemy cieszyć się z II. Pierwsza strata to przeważnie przypadek, bądź dobrej mysli i nie martw się niepotrzebnie. Tutaj co chwilę kobitka po stracie dzieciaczka rodzi.
A'propos Eska :-)

Do góry