ameritum
Fanka BB :)
Ameritum a jaki wózeczek sobie upatrzyłaś?
Izko, zastanawiam się nad Tako Warrior, albo Tako princess, oba 3w1 w wersjach używanych, bo niestety nowe mają ceny zaporowe jak na moje fundusze
Poza tym mają skrętne, przednie, pompowane kółka co zapewne ułatwia manewrowanie wózkiem w marketach, no i kosz na zakupy musi być. A z kolorów to w sumie każdy, byle nie róż czy fiolet ;p Poza tym jeszcze nie wiem co będę miała, hehe. Celuję na razie w brązy i zielenie, są praktyczne.
Carrolina, dzięki za cenne wskazówki co do zabudowanej budki. Na to nie zwracałam uwagi, a faktycznie zima za pasem ;p Ten twój model wózka wydaje się mieć spory koszyk na zakupy? Może rozejrzę się po takich modelach.
Karaiwina, u mnie to samo. Każda propozycja imienia czy to chłopięcego czy dziewczęcego to mina skrzywiona i nieee. A jak zapytam, a jakie byś chciał? To zero pomysłów, albo słyszę, że nie pora się jeszcze nad tym zastanawiać. ;p Kurde, no to kiedy ja się będę zastanawiać, podczas porodu?!
Mambella, witaj. Gorąco ściskamy i przytulamy. Wiemy jak to jest, niestety większość z nas jest po #. Ale widzisz ostatnio jaka piękna lista zafasolkowanych nam się utworzyła. Ty też niedługo sie na niej znajdziesz.
Celto, aż 3-kę?! Wow, ale będziecie mieli wesoło, tyle dzieciaków do kochania. Trzymam kciuki za pomyślną i szybką rozprawe sądową. Kurcze, sądy powinny się sprzężać, przecież tu chodzi o dobro dzieciaków.
pietrucha_ wspaniale! A moja stara ginka (do której juz nie chodzę) nakrzyczała na mnie jak juz wiedziałam, że jestem w ciąży a czekałam na wizytę bo plamiłam, że nie można brać luteiny i dupastonu naraz (nie wiem pogryzą się czy jak?!), hahaha, widać można, bo i Ty i ja mamy teraz ciążę jak malowaną
Agawaa, weź Ty zrób testa, co? Ja też plamiłam w styczniu...

ma któraś z was shih tzu???(tak się to chyba pisze) 
dobranoc!
A jak dzieci na Was nareagowały? Ta starsza dziewczynka na pewno będzie potrzebowała dużego wsparcia by się otworzyć, myślę że piesek może stać się na początku jej najlepszym przyjacielem. Zwierzęta potrafią się świetnie wczuć.