reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny
Potrzebuje porady zamiast okresu tj 44 dc - trzy dni temu dostałam brązowe, prawie ciemne - czarne upławy, gęste jednak jest ich mało. Nadal nie ma krwi jak na miesiączke. Nic mnie nie boli. Chyba zrobię jutro test. Miała któraś podobnie ?

reklama
Sysiq ja miałam tak teraz. Tyle żE wiedziałam już o ciąży a plamienia i brudzenia były. Okazało się że mam krwiaka na macicy który się oczyszcza. Trwa to już ponad dwa tygodnie ale póki nie na żywej krwi jestem spokojną.

Magdusia, bardzo mi przykro! Nigdzie nie odchodź, zostań z nami, bedziemy pocieszać jak tylko mozna! Sciskam Cie!

Martoocha piekna jest Stelcia, jak z obrazka!

Celta, czekam - poważnie- uwielbiam sie wygłupiać, lody zawsze i watę cukrowa sponsoruje, takze zapraszam i jedziemy do zoo! Zreszta widziałaś sama, ze energii to mi raczej rzadko brakuje hehehehe....

sysiq - no ja teraz tez tak mam. Czekam na ten okres z utęsknieniem, całe plany mi to zburzylo.... Nie wiem co sie porobiło. Nawet sex nie pomógł. Łeeeee...

Martocha Stelcia przecudna.widze ze obie mamy coreczki lysolinki:-) wszyscy mnie pytaja kiedy jej wlosy urosna
Martus forum jest super i kazda z nas cie rozumie bo przeszlysmy podobne sytuacje, jedne wczesniej drugie pozniej.i jesli z nami zostaniesz to poznasz matki ktore podobnie jak dlugo staraly sie o dzidziusia a teraz sa matkami juz bobaskow

Emily chyba pomalu walczy ze strachen i dzisiaj przeszla znowu kawalek:-) a ze smutniejszych wiadomosci to mala kuzyna ma oparzenia 3 stopnia, na zdjeciach wyglada okropnie, jutro jade do szpitala.probuje kuzynowi pomoc jak tylko moge z trojka pozostalych dzieci, dzisiaj mialam caly dzien najstarsza corke 7 letnia, biedna tak to przezywa caly czas plakala.niestety nerwowka okropna, nasza mala tez chyba juz rozumie co sie dzieje bo wczorajsza noc okropnie spala a dzisiaj od kiedy ja polozylam po 20 to bududzi sie nonstop z ogromnym placzem.ja okropny bol blecow a jak jutro mala zobacze to serce mi chyba peknie.miala dlugie piekne wlosy, wszystko jej ogolili.cala popuchla, w srode ma nastepna operacje:-(
Sorki ze wam pisze tutaj takie smutne wiadomosci ale poprostu az mi lzej, wszyscy wkolo placza tylko wiec niegadamy o tym

Ostatnia edycja:
magduś witaj dla Aniołka(*)

martocha Stelcia to mała Księżniczka :)

agawa trzymam kciuki za Was cały czas,niech @ w końcu przyjdzie i zaczynaj działanie!.....albo test zrób może naturalnie się udało???

sysiq robiłas test?? co z plamieniem??

karo straszny wypadek:-:)-( trzymam kciuki za Malutką

calta,mika,gochson,galwaygirl,pietrucha,annte,ameritum...
pozdrawiam WSZYSTKICH
eska ​jak tam Ci idzie z Maleństwem? pozdrawiam i buziaki dla Mikołajka:)

sisiq- daj znac szybciutko co z tym testem. Ja tu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agawa i dla Ciebie porcja&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Celta dla mnie jesteście wielcy i będziecie super rodzicami.

Mambella najbardziej zrozumie Cię tylko ktos kto to przezył - witaj wsród nas.

magdus92 przykro mi

karo01 biedna mała. Z dzieciakami to trzeba mieć oczy dookoła głowy. Mój synek już wspina się na wszystkie krzesła, umie okno otworzyć, więc jak wychodzę na chwilę np. do wc to zamykam niektóre pokoje na klucz. Najgorsze jest to, że i tak nie zawsze da się je upilnować. Straszna tragedia dla rodziny.

Agaawa a Ty testowałaś w razie czego ?

carollina zdrówka Ci życzę

martOocha cudna ta Twoja maleńka

reklama
Do góry