Ameritum, Mika - Tako to dobry wybor, koszyk tez spory. Jedyne co bylo czasem uciazliwe to dodatkowy metalowy adapter specjalnie do wpiecia fotelika do ramy o ktorym czasem zapominalismy jadac na zakupy. Ale to w sumie taki jeden maly mankament. Reszta super.
Karo - bardzo wspolczuje bidulce. Ja oparzylam sie kawa jak mialam 2 latka. Cala lewa strona lacznie z twarza. Zadnej operacji, ani wizyty nawet u lekarza nie mialam bo mamie bylo mnie zal. Wszystko ladnie sie zagoilo.Jedyna blizna w zgieciu lokcia zostala.
Mambella - pogadaj z mezem, zapytaj co on czuje, jak to odbiera. Powiedz mu takze o Twoich odczuciach. Niech wie ze to nie jest dla Ciebie obojetne.
Aschlee - trzymam kciuki za staranka. Mysli pozytywne wskazane
Ewik - dlatego niektorzy ludzie wola sie nie odzywac zeby wlasnie nie palnac takiej glupoty.
W swieta ja nie chcialam nic mowic mojemu bratu ale zadawal dziwne pytania wiec im powiedzialam. Byl w szoku. Potem stwierdzil zebym postawila sie w sytuacji naszej kuzynki, ktorej dziecko zmarlo tuz przed porodem...To mu powiedzialam, ze owszem to na pewno bardziej boli, ale nikt nie zrozumie tego co ja czuje dopoki nie doswiasdczy tego sam. I inaczej odczuwa to osoba, ktora nie ma dzieci, inaczej matka a inaczej osoba ktorej to dotyczy, a jeszcze inaczej facet...
U mnie kiepsko z kondycja. Wydawalo sie ze chorubsko przechodzi a tu robi sie jeszcze gorzej. Dzisiaj wykupie antybiotyk, bo mysle ze to mniejsze zlo niz przedluzajaca sie infekcja gardla i kiepska forma. A we wtorek juz musze isc do pracy...
Juz nie zanudzam...za to sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~