reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Aż mi wstyd że mnie tyle nie było...

Agaawa moc kciukasów za wizytę i pęcherzyki! ma być dobrze! Ja się w zeszłym roku dowiedziałam na urodziny, w tym tak jak Ty, chętnie zobaczyłabym wtedy dwie kreski ale co do zakończenia ...

Ameritum moi znajomi mieli podobną sytuację - przezierność ponad normę a Mikołaj urodził się zdrowy jak ryba :)

Mambella
[*] dla Twojego Aniołka

Celta jestem przekonana że będziesz cudowną mamą! Bardzo Cię podziwiam :) Jestes wspaniałą, bardzo silną osobą!

_Pietrucha_ bardzo dobre wieści i oby tak dalej! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę!

Magdus92 bardzo mi przykro,
[*] dla Anastazji

Mart0ocha śliczna Twoja córcia!

karo01 biedna maleńka... oby lekarze potrafili jej jak najlepiej pomóc

carolina bardzo fajny pomysł z tą kartką dla mamy, daj znać jak jej sie spodoba :)

Elka_82 dobrze ze jestes w domku :) trzymam kciuki za kolejne badania

anncka ja "gulę" mam jak płaczę, tak mnie przytyka a przechodzi jak się ogarniam...

rurka widze że przesunęłaś termin staranek :) &&&&&&&&&&& obyś była jak najkrócej na tej liście!

My wyniki dostaliśmy po dwóch tygodniach ale pamiętam jak dzwoniłam do szpitala i jakiegos zakładu i musiałam tłumaczyc po co dzwonię. Wiem ile Cie to kosztuje... ściskam Cię bardzo mocno! Ja moją teczkę mam schowaną, nie jestem w stanie do niej zaglądać, nie umim jeszcze, nie wiem ile musi czasu upłynąć...

ania2611 no tak, pewnie Twój mąż ma trochę racji, z drugiej strony on na pewno też bardzo przeżywa i się boi i martwi o Ciebie, te chłopy to takie zupełnie inne od nas...

Gochson bądź dzielna! &&&&&&&&

My trochę odpoczęliśmy, starania były prowadzone, jeszcze tydzień do @ - zobaczymy, nie nastawiam się...
Majówka w porządku, tzn. piękne widoczki, pogoda też nam się trafiła całkiem, całkiem, jedzenie fantastyczne ale wiecie jak to jest że będąc nawet w najwspanialszym miejscu ma się wrażenie że powinno się być zupełnie gdzie indziej, robić coś innego...

CZYTAM WAS CZYTAM;)*
Oficjalnie mogę się pokazać już;P
CAM00521.jpg

Pozdrawiam Was i ślę miliony fluidków dla Ewika, Agawy, Celtuni, Sysiqa, Gocgsona, Rurki, Anusi, Anncce, Karo, Magusi, Necie, joaro, Monisce i każdej o której zapomniałam

Moim kochanym brzuchatkom życzę dalej samych prostych słonecznych dni i pozdrawiam z osobna: Pietruszkę, Malgonię, Caroline, Karzeiwinie, Ameritum, Mikusię która jest na wylotce, Suane która zamilkła halo halo????, Madziorkowi;)))) i Elce;)

Mamusie ściskam najmocniej:)**********

Załączniki

• CAM00521.jpg
    CAM00521.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
eska... ślicznie wyglądasz cała promieniejesz... aż się wzruszyłam.... cudnie razem wyglądacie :D

moniska.... od 1,5 h wiszę na telefonie.... rozmawiałam już chyba z sześcioma różnymi ludźmi i każdemu z osobna tłumaczę o co mi chodzi.... i za każdym razem dostaję kolejny nr. telefonu....:no: masakra!!!!! nie mam już sił tam dzwonić ale chcę już odebrać ten wynik... jak wiem że już jest gotowy to chciałabym jak najszybciej mieć go w ręku..... ehhhh szkoda słów....

Witajcie Babeczki!!!!

W końcu jakież posty,majówka chyba Wam się udała mimo pogody:happy2:

agawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pęcherzyki,niech rosną piękne,Kochana daj znac zaraz co tam wypatrzycie z lekarzem...

rurka bardzo mi przykro,że znowu musisz odgrzebywać wspomnienia....przytulam bardzo....cóż więcej mogę napisać....jesteśmy tutaj żebyś miała komu się smucić,krzyczeć i co chcesz,buziaki

pietrucha ja juz dni odliczam do wyjazdu do PL,wizyte u genetyczki p.Angeli;-) mam 19 maja...tylko zastanawiam sie czy ona tez będzie mi leki dobierać czy muszę innego gina znaleźć ona jest genetykiem,ginekologiem,położnikiem więc chyba ona..................................trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę&&&&&&&&& i życzę żebys zobaczyła juz dziś migający pikselek na ekranie:tak:

gochson wszystkie się boimy,to normalne po tym co przeszłyśmy ale spójrz na te dziewczyny,którym sie udało,które przeszły walkę ze strachem,lekami,zastrzykami i lękiem o Maleństwo a teraz są szczęśliwymi mamami.......ja ubolewam tez nad tym,że nie jest mi dane PO PROSTU zajśc w ciąże i PO PROSTU ją donosić i PO PROSTU mieć dziecko...........ale myślę,że dzięki temu w przyszłości jeszcze bardziej będę się cieszyć macierzyństwem

....a ja dziewczyny dopatrzyłam się w moich dotychczasowych wynikach,że nie miałam robionego badania na zespół antyfosfolipidowy,cytomegalie ani na chlamydie....masakra przeciez to są ważne badanie,czemu oni mi ich nie zrobili???:wściekła/y:
brak mi słów już na tutejszą służbę zdrowia........
W PL chyba na genetycznych sie nie skończy...

poza tym mam ból głowy taki migrenowy :baffled: juz drugi dzień.ale w zeszłym miesiącu dokładnie na tym samym etapie cyklu miesięcznego zaraz po @ też miałam takie bóle kilka dni....ech mi sie już wszystko pieprzy w tym organizmie:dry:

​pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&

moniska dobrze,że majowy wyjazd się udał....ale jeszcze pewnie dużo za wcześnie żeby móc cieszyć się takimi drobiazgami.........przytulam....mam nadzieję,że staranka owocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eska Kochana aż się poryczałam,pieknie wyglądacie...a Ty taka szczęśliwa...całuję

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!!!
Strasznie mi wstyd, że tak długo nie zaglądałam ale czasu ciągle brak. Jednak ciągle o Was myślę i strasznie tęsknię. Co tam u Was? Może któaś jakiś skrót przedstawi?
celta, eska, mika, pietrucha, agaawa, ania :***

Rurka u mnie okazało się że wyniki podpieli w szpitalu pod moja kartę pacjenta i "zdobyłam" je w sekretariacie na oddziale, przeczytał je wcześniej mój prowadzący i jak przyszłam to wyjasnił mi co w nich jest - mam nadzieje ze trafisz jak najszybciej na kogoś kompetentnego, kto Ci pomoże

Ania2611 od wielu osób słyszałam opinie o opiece na wyspach ale jak przczytałam o tych badankach to jestem w szoku, u mnie po poronieniu w 6 tygodniu jedno z pierwszych badań jakie robiłam to zespól antyfosfolipidowy, przyjeżdżaj Kobieto do PL, nie jest powiedziane że czegos się z tych badań dowiesz, u mnie wszystkie były w normie a dwie ciąże straciłam w 6-7 tygodniu... ale będziesz miała komfort że robisz co mozesz

- pomyliłam - Ty, Kochana w Holandii , tak czy inaczej powinnaś raczej te badanka zrobić...

Ostatnia edycja:
Rurka ściskam Cię mooooocno, mooocno! Bo co tu więcej napisać, też mam takie momenty. Na cmentarzu już raczej nie płaczę. W przeciwieństwie do męża... który był z córka po porodzie i ją od nas pożegnał... ech
Pietrucha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Eska :-) no cudnie, po prostu :-)

Eska pieknie razem wyglądacie

ania2611 pierwsze badanie jakie robią w PL to własnie na zespół antyfosfolipidowy. Musisz zrobic koniecznie.
Wiem Aniu, że nagroda czeka piękna w postaci maluszka, po prostu się wkurzam, że zamiast się cieszyć ciążą to my musimy się martwić, kłuć i pakować w siebie mnóstwo leków.

Dziewczyny które biorą zastrzyki - robią Wam się sińce ? Macie je refudowane, bo mnie lekarka mówiła, że nie może mi wypisać z refundacji wiec kupiłam pełnopłatne.

reklama
dziewczyny dzwonię pod DZIESIĄTY numer tel!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok: i nadal nie wiem NIC.... ZERO INFORMACJI....SZOK

// NO W KOŃCU COŚ WIEM... MAM DZWONIC JUTRO MIĘDZY 8.00 A 10.00.... TYLKO TYLE WIEM.... JUTRO DOWIEM SIĘ CO I JAK... EHHHH

Ostatnia edycja:
Do góry