Aż mi wstyd że mnie tyle nie było...
Agaawa moc kciukasów za wizytę i pęcherzyki! ma być dobrze! Ja się w zeszłym roku dowiedziałam na urodziny, w tym tak jak Ty, chętnie zobaczyłabym wtedy dwie kreski ale co do zakończenia ...
Ameritum moi znajomi mieli podobną sytuację - przezierność ponad normę a Mikołaj urodził się zdrowy jak ryba
Mambella
[*] dla Twojego Aniołka
Celta jestem przekonana że będziesz cudowną mamą! Bardzo Cię podziwiam

Jestes wspaniałą, bardzo silną osobą!
_Pietrucha_ bardzo dobre wieści i oby tak dalej! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę!
Magdus92 bardzo mi przykro,
[*] dla Anastazji
Mart0ocha śliczna Twoja córcia!
karo01 biedna maleńka... oby lekarze potrafili jej jak najlepiej pomóc
carolina bardzo fajny pomysł z tą kartką dla mamy, daj znać jak jej sie spodoba
Elka_82 dobrze ze jestes w domku

trzymam kciuki za kolejne badania
anncka ja "gulę" mam jak płaczę, tak mnie przytyka a przechodzi jak się ogarniam...
rurka widze że przesunęłaś termin staranek

&&&&&&&&&&& obyś była jak najkrócej na tej liście!
My wyniki dostaliśmy po dwóch tygodniach ale pamiętam jak dzwoniłam do szpitala i jakiegos zakładu i musiałam tłumaczyc po co dzwonię. Wiem ile Cie to kosztuje... ściskam Cię bardzo mocno! Ja moją teczkę mam schowaną, nie jestem w stanie do niej zaglądać, nie umim jeszcze, nie wiem ile musi czasu upłynąć...
ania2611 no tak, pewnie Twój mąż ma trochę racji, z drugiej strony on na pewno też bardzo przeżywa i się boi i martwi o Ciebie, te chłopy to takie zupełnie inne od nas...
Gochson bądź dzielna! &&&&&&&&
My trochę odpoczęliśmy, starania były prowadzone, jeszcze tydzień do @ - zobaczymy, nie nastawiam się...
Majówka w porządku, tzn. piękne widoczki, pogoda też nam się trafiła całkiem, całkiem, jedzenie fantastyczne ale wiecie jak to jest że będąc nawet w najwspanialszym miejscu ma się wrażenie że powinno się być zupełnie gdzie indziej, robić coś innego...