reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

A no wlasnie, bo to w PL majowka jest. Zapomnialam. U nas w poniedzialek mamy dopiero bank holiday, czyli w sumie majowka dopiero sie u nas zaczyna...

Rurka - no to kciuki za @ niech sie rozkreca;)

U mnie dalsza walka z anginą ropną. Macie jakies sprawdzone sposoby na walke z nią? Antybiotyk biore i lepiej sie juz czuje, katar inny i mniejszy ale gardlo dalej mi dokucza.

Wieczorem juz pije mleko z czosnkiem i widze ze musze wrocic do plukanek bo jak przestalam to jest gorzej...

Pozdrawiam Was i zycze udanego weekendu;)

reklama
Halloooo hallo!!!!

Cisza jak makiem zasiał ;-)
Normalnie szok!

A u mnie nic - generalnie nic mnie nie boli.. coś tam czasami w środku czuję, że się rozciąga, cycki chwilę bolały - co jest dla mnie nowością! A tak to żadnych dziwnych mdłości itd. nie mam. I niech tak zostanie ;-) w poniedziałek mam wizytę;) Zobaczymy który to będzie tydzień z usg, jak się ma nasza główka od szpilki;) A może już mini koralik?;)

Odszukałam listę staraczek, żeby zobaczyć kto na dniach testuje!
Joaro - co się z Tobą dzieje? Długo Cię u nas nie było...

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maj 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maj 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 12 maj 2014

Moniska82 -termin niechcianej @ 12 maj 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
Rurka czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

Udanego dnia dziewczynki, przesyłam moc uścisków!

Cześć laseczki, ja znowu tylko z doskoku, ale jak widzicie mamuśki jakoś mniej się tu już udzielają :-p jednak dzieciaki to straszne pochłaniacze czasu!

Eskaaaaaaa Mikołaj aż tak Cię pochłonął? :-)

no, ale wpadłam, booooo znowu mi się śniłyście, tym razem Pietrucha :-) gadałaś na forum jakie to obiadki gotujesz swoijemu maluchowi :-):-)
no i kciuki za wizytę &&&&

Staraczki:

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
Rurka maj/ czerwiec :)
ania-lipiec/sierpień

malutki retusz :happy2:
Pietrucha &&&&&&&&& za wizytę :tak:

No no wiec ja sie tez na listę dopisuje!

]Staraczki:

Agaawa - termin niechcianej @ 26 maj 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
Rurka maj/ czerwiec :)
ania-lipiec/sierpień

milego weekendu wszystkim!

A w zeszłym roku wlasnie w dzien matki dowiedziałam sie ze jestem w ciazy. Ech.... Oby nie było powtórki z rozrywki.

Hej dziewczyny
Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale pracuje prawie do nocy i nie mam kiedy.
Po trzech dniach brazowego sluzu plus mega skrzepow dostalam lekkich,bardzo skapych krwawien.
Trwaly dwa dni, pozniej znow brazowy sluz i koniec- czysto. Wcale nie jestem zadowolona.
Jeszcze takiego czegos nie mialam. No coz, widocznie duzo jeszcze przede mna.

Pozdrawiam i buziaki!
Ja tak na szybko!

reklama
pietrucha za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agawa trzymam bardzo kciuki za Ciebie,musi sie udać tym razem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A mnie mąż ostatnio na ziemię sprowadził,bo widział jak bardzo nastawiłam się na ciąże w tym roku i na szczęśliwe zakończenie....strasznie przykro mi było jak mówił,że jeszcze nic nie wiadomo,że mam się nie nastawiać bo potem znów będę cierpieć......ma rację...niestety:-(...ech.....ale przecież nadzieję muszę mieć.

Jeszcze dwa tygodnie i jadę do PL:happy2:

CELTA jak tam??? często o Tobie myślę,jak sobie radzicie??

eska buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mika,małgonia,madziorek,galwaygirl,ewik,rurka,moniska, ameritum,anncka,sysiq,izka,michalina,martocha,magda,marcela
pozdrowienia!!!!!

carollina zdrowiej Kochana.....ależ Cię wzięło:crazy:....precz angino!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry