Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a to daje zawsze jeden krok bliżej maleństwa w naszych raminach!!! Ja jeszcze dwa tygodnie czekam na ten moment...kolejny to USG prenatalne, później połówkowe (dla mnie największy koszmar!), później w 30tc USG...poród...i na końcu tej drogi nasz mały cud pachnący tak cudownie, że można się uzależnić, wrzeszczący bez powodu (przynajmniej dla nas na początku
), czasami nas obsika
a później wynagrodzi najwspanialszym uśmiechem na świecie 
cywilny był pierwszy i tak jakoś zostało, ze ten uznajemy za datę ślubu a drugiego nawet nie obchodzimy, nie żeby specjalnie, po prostu nigdy nie przywiązywaliśmy wagi do dat i jakoś tak zostało, że się zapomina....wstyd się przyznać ale ja nawet nie pamiętam czy to było 27 czy 28 sierpnia....
ale ślub był w środę
w Polsce u nas
później kolacja dla najbliższych (ze 30 osób) i sruuu do Egiptu sobie polecieliśmy na dwa tygodnie
(po 5 dniach musieliśmy wracać bo mama Mariusza miała załamanie stanu zdrowia...no i zmarła w dzień kiedy mieliśmy faktycznie wracać..więc nie żałujemy bo spedziliśmy z nią ten ostatni czas..)
..ale bardzo Ci zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście!!!) wszystkie wspomnienia dzięki Tobie do mnie wróciły z porodu Zuzanki...i te pierwsze dni w szpitalu...takiej niepewności jeszcze, jak patrzyłam na nią godzinami i wąchałam i całowałam ahhhh cudny to czas!