Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie zaczęło być coś nie halo w 7tc i czekałam do 9tc i zakończyło się zabiegiem - nie krwawiłam, nie miałam plamień, miałam mdłości i rosnący biust - objawy typowo ciążowe - mój organizm nie pokapował się że dzidzia przestała się rozwijać i dalej produkował hormony ciążowe - zabieg miałam dlatego, że nie poroniłam samoistnie - przez dwa tygodnie ciąża się nie rozwijała ale też nie krwawiłam, więc trzeba było usunąć mechanicznie. Jeżeli jest coś nie tak i ciąża się nie rozwija, lepiej jest gdy organizm sam się oczyszcza.
u mnie pracowicieLopop kochanie, mamy nowa mamusie :-(, dziewczyny sie pofacowaly na FB^^, Ninka nam rosnie jak na drozdzach, Danutaski wklei fotki jutro, a ja tyram jak wol ;-) aha u Martoochy &&&&&&&&&&
a co tam u Ciebie?

Witajcie. U mnie dzisiaj jednak było standardowe USG, dokładne będzie za miesiąc. Nina waży 450g i mierzy 20-25cm łącznie, na wizycie była ustawiona główką w dół. Ja od ostatniej wizyty przytyłam jakieś 1,5kg, co daje łącznie 5kg na plusie od początku ciąży. Jutro powklejam jakieś fotki, teraz idę odpocząć ;-) buziaki
u mnie pracowicie
w poniedzialek jadę w góry i znowu mnie nie będzie jak ja bez was wytrzymam:-(
super że grono mamuś się powiększa
Hej dziewczynyja dziś po testowaniu i dwie piękne krechy ujrzałam
entuzjazm póki co przygaszony przez ostatnie wydarzenia ale i tam mi w środku wszystko skacze ze szczęścia
![]()