• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
bo jest tak ze w czasie planowanej @ temp. spada aby później "wrócić" na swój wyższy poziom.. czasami też sa widoczne jakieś tam plamki..

pewnie myślisz że Cię nakręcam.. ale przecież wiemy ze "nie ma @ - jestesmy w ciąży"!!!!

Wiem Ani@k, choc szczerze przyznam, ze w tym cyklu jakos specjalnie nie staralismy sie, bo mielismy cholerne problemy i nie bylo nastrojow. Najgorzej, ze ja mam jeden jajowod niedrozny i teraz przyszly cykl bedzie na pewno bezowocny:-(Nie wiem, jakas przybita jestem dzis i jeszcze ta beznadziejna pogoda....

Wiem Ani@k, choc szczerze przyznam, ze w tym cyklu jakos specjalnie nie staralismy sie, bo mielismy cholerne problemy i nie bylo nastrojow. Najgorzej, ze ja mam jeden jajowod niedrozny i teraz przyszly cykl bedzie na pewno bezowocny:-(Nie wiem, jakas przybita jestem dzis i jeszcze ta beznadziejna pogoda....

nie lubię jak się ktoś smuci!!!!:wściekła/y: wiem, że to zadne pocieszenie ale w moim "szczęsliwym" cyklu też myślałam że nnie specjalnie się staralismy i zakończyło się to II.. "wszystko się może zdarzyć" Kochana!!!!

he he he.. no całkiem niezła.. :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry