• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny potrzebuję pomocy

moja znajoma jest w 8tc zaczęła krwawić z czerwonymi skrzepami krwi. Mieszka w Szwecji... lekarz jej powiedział, że nic z tym nie zrobią... więc leży przerażona w domu i nie wie co robic... w sobotę nasza znajoma leci do niej ... czy może jej jakieś leki zawieść?? Jakie najlepiej?? Przepisze rodzinna??? plisss odpiszcie w miarę szybko... ja nie mam doświadczenia z lekami podtrzymującymi na tym etapie.

reklama
dzięki.. tak też jej napisałam ze luteina i duphaston.. ale jakie są dokładne nazwy... / jaka dawka? jak to rodzinnej powiedzieć? ciekawe czy przepisze??/

te skrzepy z krwią miała w nocy teraz cisza narazie aa i to krwawienie w czasiekiedy normalnie miałaby okres.. ale nie wiem czy ma to znaczenie

ma brać jednocześnie czy w odstepie czasowym? przepraszam, ze tak dopytuję.. az mi głupio... ale ja tylko w ciąży z Zuzią na poczatku miałam luteinę dopochwowo jedną raz dziennie... bo brzuch mnie bolał miesiączkowo... i po prostu nie wiem co jej pisać.. a szkoda dziewczyny...

Rurka u mnie było bardzo podobnie. w 7 tc zaczęłam krwawić i poszedł mi taki duży skrzep, byłam przekonana że to moje dziecko ale potem było oki. Dostałam luteinę 2 x1 tabl 100mg. No i leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć.

reklama
rurka jak pójdzie jutro do swojego lekarza to pewnie zrobi jej usg i będzie wiadomo czy z dzidziusiem wszystko ok,kciuki za koleżankę&&

doris
wiem co czujesz ja też tyle badań robiłam a wciąż wszystko dobrze,zwariować można jak przyczyny strat nie można doszukać ale to dobrze że w macicy wszystko w porządku,tylko się cieszyć

Ja dziś umówiłam się na usg seruszkowe 29 grudnia dopiero :/ mam nadzieję,że zobaczę serduszko.......muszę uzbroić się w cierpliwość

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry