• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No doppler super rzecz.. trzeba jednak pamiętać że ciężko jest znaleść tętno dzidziusia i żeby nie freak'ować jak się nie znajdzie.. ja znalazłam w 9 tc po 20 min szukaniu.. następnego dnia nie mogłam znaleść.. a potem następnego znów bez problemu..trzeba się na to przygotować

Colly gratuluję :-) Ciesz się ciążą, widocznie organizm był już gotowy :tak:

Pietrucha już 26 tydzień :-) będzie dobrze, nie może być inaczej. Myślę o Was i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agaawa co do zamartwiania o dziecko to dobrze piszesz.. im starszy tym więcej zmartwień i chyba to się nigdy nie kończy. No taka to miłość,piękna ale i trudna :happy2:

Sysiq co u Ciebie?

Martoocha, Goosiak, Doris, Kwiatuszek, Ewel, Michalina, Nanulika, 90 Natka, Ewik i wszystkiepozostałe staraczki i ciężarówki których nie wymieniłam, serdecznie pozdrawiam :happy2:

Celta zaglądasz czasem do nas? Co u Was?

Ja jutro mam do odbioru mojego dopplera i właśnie tego się boję, że w ogóle nie uda mi się tętna znaleźć :-) za pierwszym razem na pewno się nie zestresuję ale jakbym tak przez tydzień znaleźć nie mogła to nie wiem... zobaczymy jak to wyjdzie :-) mam nadzieję, że jednak będę na tyle zdolna że uda mi się znaleźć.
A we wtorek mam prenatalne... jeju jak mi się dłuży ten czas! Jutro już mam poradnię genetyczną-jako pierwszy etap prenatalnych a we wtorek właśnie już normalnie usg:-)

Neta a co tam u Ciebie?:-)

Nanu jak się miewasz po ostatnich przejściach? Pozbierałaś się jakoś? Pochwal się swoją, królewną, już jest przecież duża :) Pozdrawiam
Neta pozdrawiam
Za Pietruszki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jak uda mi się skończyć 12 tydzień to też sobię kupię taki sprzęcior. Ile by nie kosztował to wart jest tych nerwów.

Umówiłam się na wizytę 30 stycznia. Chciałam w pierwszym tygodniu lutego ale mój lekarz ma urlop. Powinien to być mniej więcej 6 tydzień więc chyba będzie coś widać.
W pracy nie będę jeszcze mówić. W ogóle wie tylko mój narzeczony i przyjaciółka.

Rodzicom powiem w ich urodziny, mają dzień po dniu. Będzie to początek drugiego trymestru. No chyba że wcześniej coś będzie widać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry