• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Colly. Powodzenia na pobraniu krwi. Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki za wieczorne usg. Serducho będzie biło jak dzwon. Koniecznie daj znać po badaniach co i jak.
A ja wzięłam dziś wolne. Zaraz z mężem jedziemy dontysty apotem do Majeczi na cmentarz. To dziś miała przyjść na świat a nie w październiku. To życie jest takie niesprawiedliwe. Czasem sie żyć odechciewa

reklama
Kamkaz -przytulam Cię bardzo mocno. To prawda, że to takie niesprawiedliwe :(

Colly-wirtualnie trzymam cie za rękę:) dasz rade, my twarde baby jesteśmy.

Ja dziś jadę do kolejnego pediatry z Agnieszka. Kaszle bez przerwy.Inhalacje nie pomagają, już ja wszystko boli od tego kaszlu.

Kamaz przytulam. Dobrze ze razem z M jestes i macie wolne. Popłacz jak musisz, to oczyszcza, pomaga. Jeszcze w tym roku będziesz nosiła dzidzię pod sercem. Zobaczysz.
Colly pomysl ze to nie dla Ciebie tylko dla Fasolki to pobranie, zamknij oczy i zobacz swoją kruszynkę. Dasz radę. Musisz. No i & za jutro.
Carollina mi lekarz Elave polecił. U mnie AZS tylko na buzi, ale cos znów zaszkodziło itroche za zgieciach wyszło. Oby wyrósł z tego bo będzie bieda. A u mnie 2h to sukces nocny więc nie myśl sobie ze tylko Ty masz ciężko. A rodzinę zobaczę może w maju, czerwcu :( czyli rok odkąd ich widziałam. Dzięki Ci BOŻE za Skype
Agawa ja jestem zwolenniczką diety, bo płacz dziecka, zwlaszcza gdy mam świadomość ze to przeze mnie jest straszny. Łatwiej wprowadzić i odstawić jeden produkt niż jedząc wszystko zastanawiac się co zaszkodziło. Dzięki temu wiem na co uczulony, że po kalafiorze brzuszek męczy.
Mika z truskawkami to było bardzo ryzykowne, bo BARDZO DUZO dzieci uczula. Masz WIELKIE szczęście ze Twoj synek nie ma uczulen. Ja po sobie i otoczeniu widzę ze to plaga XXI wieku

Kamkaz przytulam mocno

Galwaygirl ja też wielbie skype bo już 7 miesięcy rodzinki nie widziałam a dopiero w grudniu wyjazd się szykuje, dobrze że mama u mnie w styczniu była.

Miłego dnia:-)

Śliczne te Wasze dzieciaczki dziewczyny :tak:

Kamkaz tulę... razem na pewno przetrwacie ten dzień.

Colly trzymam kciuki za bezproblemowe pobranie :-)

Chciejka kurczę, znowu do pediatry? Biedna ta Twoja córa... mam nadzieję, że szybko się wyleczycie!

Colly trzymam kciuki za wieczorne USG daj znać jak dzidzi się mieszka u Ciebie, a pobranie krwi to moment niby ale też tego nie cierpię!
Ja teraz sobie postanowiłam, że jak będę w ciąży to na USG biorę chłopa wiem, że bardzo by chciał bo wiele razy mi już wspomniał, że żałuje że w poprzedniej ciąży ze mną w środku nie był. Ciekawska bestia ale niech mu będzie

Uuuff ja już po. Nie zrobilam wszystkiego ale znaczną większość. Zostały mi tylko przeciwciała toxo i hiv ale to już następnym razem. Zasłabłam dopiero po wszystkim także sukces :D jestem szczęśliwa że mam to za sobą. wyniki dziś po 16. Chyba nie ma sensu na nie patrzeć bo i tak normy dla kobiet w ciąży są inne.

Kamkaz przytulam Cię mocno. Spędźcie ten dzień razem. To ważna część żałoby. Sercem jestem z Wami.

Już mam jedne wyniki, czekam jeszcze na te zlecone prywatnie.
Wiem już że tsh mam za niskie. Nawet wg norm ciążowych się nie zgadza. Eech. No nic. Jutro bede u lekarza to zobaczymy.

reklama
Colly jeśli chodzi o tarczycę to samo tsh jeszcze nic nie mówi, bo w ciąży jego poziom może się obniżać także spokojnie-przy problemach z tarczycą najważniejsze jest ft4. Jeśli faktycznie lekarz stwierdzi, że jego zdaniem TSH jest za niskie skieruje Cię na kolejne badanie-właśnie ft4 i dopiero wtedy można sprawdzić czy masz problemy z tarczycą.
Miałaś kiedyś jakieś problemy z tarczycą? Byłaś u endokrynologa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry