• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
PaniKowalowa ja dokładnie tak miałam ... objawy mdłości i to wewnętrzne przekonanie! I objawy juz ok 7-8 dni po owu miałam takie ze byłam niemal pewna :) później testy 4 z rzędu mega bladziochy potem beta :-D bo już opieprz od dziewczyn dostałam ... a teraz królewna śpi obok ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny. Uspokoiłyście mnie. Nie miałam pojęcia, że miałam toksoplazmoze.

PaniKovalowa, ja też niestety pare razy już widzialam u siebie mdłości a w ciąży nie byłam. W tej ciąży pojawiły się pare dni po terminie spodziewanej @. W pierwszej nie miałam wcale.

Colly ja tam nie skupiam się na mdłościach tylko biorę pod uwagę wszystkie jakieś niecodzienne objawy, a one są bardzo podobne do tych z poprzedniej ciąży. No cóż zostaje mi czekać do terminu @, jak będzie się spóźnia to biegnę od razu na betę. ;)

A co do toksoplazmozy to przechodzi się ją jak zwykłe przeziębienie dlatego jest dla nas nie zauważalne, że tak powiem.

Cześć wam.
U mnie 25dc standardowo wszystkie objawy są ,ale poprzednie 3razy też były ,a ciąży brak. No nic muszę być twarda i test chyba najwcześniej między 2 a 3 marca. Zakładając ,że cykl będzie trwał 28dni i że w tym czasie okres nie przyjdzie.

PaniKovalowa po poronieniach cykle często są inne bo hormony szaleją. Tak więc choćby nie wiem co lepiej poczekać i nie nakręcać się ,bo potem rozczarowanie gorzej boli.

PaniKovalowa, w sumie jest jeden objaw po którym u mnie sprawdziło się, że byłam w ciąży. Powiększone piersi ale z zielonymi żyłkami. No tak pozatym to pare dni po stosunku taki sekundowy ból (takie piknięcie) gdzieś tam na dole.
Oczywiście proponuję się nie nakręcać ale było by bardzo fajnie gdyby kolejna forumowa koleżanka zobaczyła dwie kreseczki :) bądź dobrej myśli.

Cześć dziewczyny..czytam regularnie, ale tak jakoś nie było o czym pisać. ..

Ja w ostatniej ciąży czułam, że się udało. .i to sporo przed @..a takim objawem było to, że TAM było bardzo ciasno. ..

Jestem po @ ..zobaczymy czy w tym cyklu się uda..mąż się odblokowal ..nie rozmawia o tym, ale działa:) wiec jest ok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry