• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
on chyba właśnie na to czeka:tak:
Jego skarpetki 'zawies' na lampie, zroluj wszystkie jego ciuchy.. jak nałoży taki niewyprasowany t-shirt się opamięta..
wierz mi - prośby to on ma za przeproszeniem w głębokim poważaniu.. czyny kochana, czyny!!!

troszkę się pomęczysz.. ale myślę ze uzyskasz 'odmianę' G..

reklama
Dzień dobry!!!

Muszę wam powiedzieć, że ja też jestem straszna bałaganiara. Okropna! Sama się za to nie lubię.

Marta do piątku już niedaleko! Mam nadzieję, że zwolnienie dostaniesz bez problemu.

Czekam. Irytuję się i martwię. Bo okres od momentu pojawiania się w 13 roku życia NIGDY się nie spóźniał. Cykle b. regularne mam. Teraz mam takie charakterystyczne uczucie w kroczu ale @ ani śladu. A teścior w zeszłym tygodniu negatywny...

Ja pewnie też bym sikała ponownie, tyle, że czuję się na @eczkę tak klasycznie, że aż szok. W poprzednich ciążach miałam inne objawy biały śluz w dużej ilości i bolące cyce okrutnie. A teraz nic z tego. Stąd wiem, że ludzika w brzuchu nie ma. I tylko sobie robię złudną nadzieję i bez sensu . Jak by się pojawiło już co sie spóźnia to niedługo staranka mogłabym rozpocąć, a tak dupa :baffled::nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry