Luxuorius
Moderatorka
doris ja też co do bdań tarczycy nie pomogę ale przesyłam uściski i &&&&&&&&&&&&&&& musi się udać nie poddawaj sie![]()
jak sie czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
doris ja też co do bdań tarczycy nie pomogę ale przesyłam uściski i &&&&&&&&&&&&&&& musi się udać nie poddawaj sie![]()
dziękuję że pytasz ogólnie nie najgorzej ale nie mam na nic siły mam zawroty głowy i dziś doszły nudności,,,, ale i tak chciałabym mieć więcej objawów to czułabym pewniejjuto wizyta strasznie się boję.. dziś zaczęłam 8tc więc serduszko powinno być na 100% a jak nie będzie...
i jak @ przyszła??
hej Bafinka podobno mdłości to bardzo dobry objaw ciąży. Wiem że się stresujesz ale spróbuj nad tym stresem zapanować dla dobra maleństwa. Serducho na pewno będzie widoczne, nie tylko serducho ale cała piękna dzidziaTym razem Ci się uda!!!!! musisz w to wierzyć!!!
Lux szuka się![]()
..