• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To prawda długa droga przed nami,ale całym sercem wieżę że tym razem ta droga zakończy sie sukcesem :) Kochanym zdrowym bąbelkiem na rękach :)

reklama
Dzień dobry :-)
Nie było mnie tu wieki temu. Dziś weszłam i aż serce się raduje jak przeczytałam o pozytywnych testach. Tak bardzo cieszę się Waszym szczęściem. Teraz czekamy na pozostałe dziewczyny ... Chciejka, Bafinko teraz kolej na Was:-) Mocno trzymam za Was kciuki. Przepraszam że nie odniosę się do każdej z Was i nie jestem na bieżąco. Postaram się to nadrobić.

Przesyłam buziaki i pozdrowienia od mojego 7-tygodniowego dresiarza

Ostatnia edycja:
A to moje szczęście :-)

Załączniki

• 1455102988565.jpg
    1455102988565.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 69
hej ja nadal nie wiem na czym stoję.. zrobiłam test z rosmana.. nic nie było więc go zostawiłam i poszam teraz wracam a tam cień cienie.. nie pokazuje nawet mężowi bo by powiedział ze ześwirowałam.. ten cień pewnie ukazał się po 5 min więc jest nie ważny nadal czekam na @

hej ja nadal nie wiem na czym stoję.. zrobiłam test z rosmana.. nic nie było więc go zostawiłam i poszam teraz wracam a tam cień cienie.. nie pokazuje nawet mężowi bo by powiedział ze ześwirowałam.. ten cień pewnie ukazał się po 5 min więc jest nie ważny nadal czekam na @
moze wez zrob jutro kloejny? a jakies zwiastuny jak na @ masz?

reklama
Bafinko po co sie katować,idz na bete!!!! Co wy z tymi testami,beta wykrywa bardzo wczesną ciąze i jest czarno ma białym a nie " cień cienia" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry