• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No i wykrakalam Berka
idz Do doktorka najpierw rodzinnego i mu powiedz, ze masz ciezka prace, ze detergenty i ze BOISZ sie kolejnej straty na pewno da Ci zwolnienie Do czasu kiedy dla Gina ciaza bedzie widoczna

no alez ja sie ciesze :-D

Na szczescie w naszym kraju jest totalna ochrona dam w ciazy, wiec nie bedzie problemu ze zwolnieniem. Musze tylko zawiadomic szefowa. Moj ginek juz mi powiedzial, ze jak bede wciazy latala do pracy to mi uszy wytarmosi! wiec musze sie posluchac:)
Myszka no wykrakalas i pewni Sw. Antoni pomogl. Grazie Santo!!!!

Motylku bardzo mi przykro...
Gatto super extra wiadomość wiedziałam ze tak bedzie...;););) GRATULACJE rozumiem teraz co czujesz sama to pamietam taka straszna radość przeplatająca się z wielkimi obawami - to normalne:-) świetna wiadomość na rozpoczyunający się weekend;) ps. mój pierwszy test też wyszedł z bladziutką drugą kreską;););) za 2-3 dni bedzie max widoczna;)
Danatuski tak jak napisała Kruszki ja też miałam problem z napinającym sie brzuchem, kilka razy dziennie czasami trzymało dość długo bo nawet po pół godziny jednorazowo... moja gin kazała mi brać magnez i nospę trzy razy dziennie.. teraz biorę magnez nadal 3x1, a nospe 2x1 na dzień... kazała odpoczywać i oszczędzać sie... teraz tez mam czasami takie napięcia ale znacznie rzadziej niż wcześniej, tyle że teraz a to był 28 tydz. jak byłam u niej ostatni raz to stwierdziła ze teraz to już normalne bo moga zacząć się delikatne skurcze "Braxtona-Hicksa to pojawiające się po 20. tygodniu ciąży przepowiadające kurcze macicy. Nie pojawiają się regularnie, różne jest też ich nasilenie, ale zwykle szybko łagodnieją i całkowicie ustępują. Choć wiele kobiet w ogóle ich nie czuje, są naturalną oznaką zmian zachodzących w układzie rozrodczym – macica powoli przygotowuje się do wypuszczenia dziecka na świat." Skurcze Braxtona-Hicksa - Ciążowy.pl
to zupełnie normalne, ale wiadomo najlepiej moze jak chociaż zadzwonisz do swojego lekarza i zobaczymy co on powie choć myślę ze całkowicie Cie uspokoi... głowa do góry leż na lewym boku i relaksuj się;););)
buźka Lalki;)

cześć dziewczyny, Gatto gratulacje :) ja w dniu spodziewanej @ też miałam bardzo słabą drugą kreskę, aż mój mąż nie wierzył że ona tam jest.

My już po wizycie :) moje szczęście ma 16mm od pupy do główki. Widać zawiązki kończyn a serducho wali jak dzwon. Dostaliśmy zwolnienia a na kolejną wizytę mamy się pokazać 20lipca :) wklejam zdjęcie mojej kruszynki IMAG0031.jpg

No u mnie było widać coś tam niby..ale nie wiem czy to nie moja wyobraźnia..więc czekam do jutra:zawstydzona/y:..ale tempka jak na razie spoko :sorry2:. No i to plamienie połączone z 1-dniowym spadkiem daje mi nadzieje..

Martuś- śliczna KRUSZYNKA :)

reklama
Martoocha "niby cos tam"... Kicia na mnie wczoraj krzykala " nie jestem w ciazy" :-D mnie to "niby cos tam" jednak mowi, ze bedziesz sie tlumaczyc jak to bylo z ta delegacja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martus sliczna Kruszynka :-)

Danutaski, a teraz prosze na glos przeczytac to co pisalas do Gatto i sie zastosowac ;-) do wlasnych rad :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry