myszka2829
Fanka BB :)
no ja juz wykresy przelecialam, ale nie ma nowych wiesci :-( a ciekawosc mnie zzera 
za to u mnie wieczor i nocka przebiegala na wedrowkach ludu (lozko->wc) zrobilam sobie truskawki z jogurtem (od ciazy z Tomkiem nie moge jesc smietany, bo mi tak watrobe okopal i efekty czuje do dzis) i wlasnie nie wiem czy jogurt mi nie sfermentowal jak troszke pogrzmialo i nawet pare razy sie blysnelo... a moze truskawki byly "extra" pryskane... nadal mnie kreci w brzuchu
a do tego musze isc do urzedu na 8:30... dobrze ze M ma i-net w telefonie to bede Was podgladac ;-)
tez dojrzalam :-) @powo to, to nie wyglada ;-) oj bedzie sie tlumaczyc jak to bylo gdy tatus byl w delegacji

za to u mnie wieczor i nocka przebiegala na wedrowkach ludu (lozko->wc) zrobilam sobie truskawki z jogurtem (od ciazy z Tomkiem nie moge jesc smietany, bo mi tak watrobe okopal i efekty czuje do dzis) i wlasnie nie wiem czy jogurt mi nie sfermentowal jak troszke pogrzmialo i nawet pare razy sie blysnelo... a moze truskawki byly "extra" pryskane... nadal mnie kreci w brzuchu
a do tego musze isc do urzedu na 8:30... dobrze ze M ma i-net w telefonie to bede Was podgladac ;-)tez dojrzalam :-) @powo to, to nie wyglada ;-) oj bedzie sie tlumaczyc jak to bylo gdy tatus byl w delegacji

Ostatnia edycja:
, albo net, albo prąd, albo woda.
skąd mam wiedzieć czy coś jest nie tak?