• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Marta tak mi przykro :( :( :) ale żeby aż tak szybko spadła z 1000 ??? :O
Brak mi słów,naprawdę tyle naszego szczęścia dwa tygodnie temu a tu .....:( :( :( Tule Cie :(

hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy

Postanowiłam nie odbierać sobie nadzieji i pojadę jutro do mojego labo,i grzecznie poczekam do wtorku,bo moze rzeczywiście potrzeba czasu :O chcę pożyć jeszcze z tą myślą że wszystko jest ok,może złudna ale trudno i tak nie jestem NIC w stanie zrobić,wszystko i tak w rękach Boga :)

Postanowiłam nie odbierać sobie nadzieji i pojadę jutro do mojego labo,i grzecznie poczekam do wtorku,bo moze rzeczywiście potrzeba czasu :O chcę pożyć jeszcze z tą myślą że wszystko jest ok,może złudna ale trudno i tak nie jestem NIC w stanie zrobić,wszystko i tak w rękach Boga :)
bede mocno trzymac kciuki!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry