Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bafinko moja koleżanka z innego forum miała histeroskopię. Też strasznie się martwiła, wręcz bała ale jak się okazało-nie taki diabeł strasznytakże miejmy nadzieję, że nie będzie konieczna u Ciebie, ale w razie czego nie martw się bo jest to do przeżycia
Kamkaz super, że chrzciny udane. Karmisz piersią też, nie tylko butla? Jeśli tak to jest duża szansa że mały się nie zarazi bo dostaje od Ciebie przeciwciała. Ja byłam kilkukrotnie chora/mocno przeziębiona i mała nie dostała nawet kataru. Z tym, że ja karmiłam do 6 miesiąca wyłącznie piersią, nawet jak mała miała dni, że wisiała na mnie po 20 godzin i myślałam, że jest ciągle głodnaale myślę, że jeśli chodzi akurat o przeciwciała to nie ma znaczenia
Co do przespanych nocy-moja od ok 2,5 miesiąca życia przez około miesiąc spała po 11-12h ciągiem bez żadnej pobudki. Także ciesz się i korzystaj bo jeszcze się Piotrusiowi może odmienićmoja Julka ostatnio budzi się co godzinę
ale jest to do przeżycia
Beti trzymaj się kochana!
Pytanie do dziewczyn po zabiegu.. Mija 7mcy po zabiegu i każdego miesiąca mam plamienia 5 czasem 7 a czasem 2 dni przed okresem. Ma któraś taki problem?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Przepraszam Was bardzo,muszę dojść do siebie,odezwę się za jakiś czas.