• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Beti, przykro ze tak się stało, ale ja wierzę że się Tobie uda! Ja nie czekałam po zabiegu, ryzykowalam od razu bo.mi było szkoda czasu i cyklu. Nie zaszłam ale jakoś mi było tak lżej

Rozmaryn, może to plamienie implanracyjne

Doris i właśnie tego się obawiam... Ruszamy teraz w pracy z nową linią i trochę mi nie na rękę byłoby zwolnienie lekarskie... A z drugiej strony jak pomyślę że to może być ciąża to uśmiecham się sama do siebie:)

Beti, a dostawalas proszki czy nie? czy tylko takie na recepte? bo wiem ze w niektorych szpitalach od razu czyszcza a w niektorych podaja nawet 2 noce z rzedu proszki zebys sama sie oczyscila. Jak cos walnelam glupiego to przepraszam ale wlasnie przeczytalam co sie dzieje, wczesniejszych postow nie dalam rady doczytac;)

Beti trzymaj się kochana!

Rozmaryn może jakieś problemy hormonalne? Albo plamienie związane z owulacją-jeśli dobrze liczę to 17dc? Czyli pasowałoby że to może być owulacja skoro cykle ok 30-34 dni.

reklama
Migduch pytałam w szpitalu,ale lekarz powiedział że nie ma leków powodujących oczyszczenie macicy z resztek płodu,też nie chciałam zabiegu ale nie mogłam nic zrobić :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry