Luxuorius
Moderatorka
hmmm a na betke nie chcesz skoczyc? a brzuch boli jak na @ jeszcze?Lux nie, mam zazwyczaj regularna. Lubi tak raz na 5,6 miesiecy mi się przestawić do kilku dni, a tak to norma jest 31,32 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm a na betke nie chcesz skoczyc? a brzuch boli jak na @ jeszcze?Lux nie, mam zazwyczaj regularna. Lubi tak raz na 5,6 miesiecy mi się przestawić do kilku dni, a tak to norma jest 31,32 dni
ja w sobote chybamam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.
a Wy kiedy testujecie dziewczyny?