Myszka, Klaczek niestety "dzisiejsze" mamy maja po 20-25 lat i mysla, ze wszystkie rozumy zjadly, nie pamietaja, ze mleko bylo na kartki, a w sklepach stal tylko ocet. Te mamusie z poradnikami w reku (zazwyczaj pisanych przez angielki czy amerykanki) wychowuja swoje dzieci tak, ze potem lataja z nozem po ulicy majac 10 lat. Oczywiscie nie moge wszystkich wsadzac do jednego worka, ale jednak widzialam takie elemenciki w przedszkolu, ze glos na glowie sie jezyl. A jak jednej mamusi 10 lat mlodszej ode mnie zwrocila delikatnie uwage, ze jej corka 4-letnia powinna zaczac cwiczyc, bo ma problemy logopedyczne, to wywalila na mnie oczy jak orbity. Po pol roku logopeda potwierdzila i mnie przepraszala, ze nie posluchala. Choc tyle!
A propos mleka krowiego, to chyba nasi rodzice i dziadkowie rogow i kopyt nie maja, siersci jakos tez nie zauwazylam, wiec niech "inteligentne" mamuski sie nie wypowiadaja.
Martoocha ja zrobilam testa w 16 d fl i wysza slaba kreska...nie nakrecaj sie, tylko poczekaj cierpliwie. Moze faktycznie dobrez zrobilas przesuwajac. A testem z jaka czuloscia robilas? 10 czy 25?? choc tak patrze na twoj wykres i z bety w poniedzialek juz powinno wyjsc spokojnie. I zeby ci nie przyszlo do glowy pic jutro!!!!