• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
GOOD MORNING! :)
Ale piękna dziś pogoda nie?:-).
Już nie mogę sie doczekać imprezy u mamy..ide zrobić sobie pycha kawkę i kanapkę z nutellą :-p. Potem wybiorę w co się ubrać- może doradzicie?;-)

reklama
Martoosia jak wrzucisz fotki co mamy do wyboru :-D z checia pomoge :-)

co do pogody, to u mnie znow pochmurno... niebo bialo-szare, ale nie pada i nie jest zimno... choc tyle
narobilas mi smaka, az poszlam zrobic kanapki z pasztecikiem z pomidorami, a swoja droga kupionym w ruskim sklepie i zeby bylo smieszniej (nasz poslki z profi) a cena o polowe nizsza niz w polskim sklepie... co mnie troszke zastanawia

Ostatnia edycja:
Hahahaha, z czego ten pasztet jest zrobiony??????? moze przebita data waznosci???
Martoocha jak piekna pogoda to ubierz jaka zwiewna sukieneczke!!

A tak w ogole to wstawcie jakies zdjecia na bociana!!

hehe pastetowi nic nie dolega i nie jest przeterminowany, wszystko z pl jest tam tansze... a tak to w polskim ptasie mleczko ponad 7 juz...
zdjacia... mialam od groma na lapku, ale szlak go trafil... a teraz najpierw musimy aparat kupic i wlasnie widzialam ciekawy i jak na lustrzanke nie drogi z dodatkowym obiektywem w gratisie 50-200mm i podstawowym 18-55mm... niech no kasa przyjdzie :-D

reklama
myszko..jakbym chciała żebyś miała rację.. ale spójrzmy prawdzie w oczy, może być różnie..
Czy wcześnie na test czy nie to zależy od tego kiedy się zazwyczaj dostaje @:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry