chciejka32
Fanka BB :)
Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie.
i podbrzusze trochę boli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana nie panikuj. To jeszcze nic nie znaczy. Jedź do gina albo na ip. Tam też zrobią Usg i będziesz spokojniejsza. Jeśli Twój gin dziś przyjmuje to jedź i między pacjentami zapytasz się czy Cię przyjmie a myślę że tak.Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie.i podbrzusze trochę boli.
w srode czyli jutroPadam kobietki. Organizm domaga się odpoczynku, a u mnie tyle zleceń, jakoś muszę to pogodzić.
Lux, Bafinko a u was kiedy kolejne wizyty?
mykaj do lekarza!Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.
ze tez te nasze ciaze nie moga byc spokojne!Na ta chwile jest czysto. Podbrzusze trochę boli, jak się pojawi brud to jutro prywatnie pojadę.