Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja mam jutro wizyte na 16-40chciejko kochana nie nastawiaj się na najgorsze pamiętasz ja na początku też miałam 3 razy takie plamienia też byłam przerażona ale leki działają i ciążę podtrzymały jesteś pod opieką lekarza więc wypoczywaj moje zdanie jest takie że jeśli dasz radę leżeć cały czas w domu to nie jedź do szpitala ale jakby mało cię kusić chodzenie to lepiej żebyś w szpitalu posiedziała.. no i by zrobili od razu usg i betę.. wizyta niezmiennie w poniedziałek?? &&&&&&&&& kciuki
lux a ty dziś lekarza miałaś?? czy mi się pokręciło??
martyska jak się dziś czujesz??
aneta co tak u ciebie? kiedy wizyta u gina??
beti jak tam czujesz już coś nietypowego czy jeszcze za wcześnie??
ja mam codziennie chcicę na truskawkito moja jedyna zachcianka ale bardzo uciążliwa bo muszę kawał drogi po nie iść na rynek takie ze sklepu mi nie smakują
![]()

mój lekarz ma własne laboratorium ale kazał przyjść dopiero 3.06 na usg i badania. Sama nie wiem co o tym myśleć...