Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarz mowi dziewczynka ale jakoś mi sie nie wydaje. Cały czas na chlopca się nastawiamja mam ogólnie dziwną figurę bo brzuch mam wklęsły za to biodra i dupka ogromna więc teraz to wyglądam jak bym się objadła a nie ciążowoza to wasze już typowe piękne brzuszki maluszkowi
aneta twój to tak sterczący jak na chłopca a lekarz mówi ze dziewczynka tak?? widać nie ma reguły
rozmaryn już niedługo ty też będziesz chwalić się swoim brzuszkiem
Gabiś doczekasz się, doczekasz cierpliwości cyc do przodu i walcz![]()

Z jednej strony chcialabym córkę bo synka mam i fajnie było by mieć księżniczkę małą. A z drugiej chlopaki by sie fajnie bawili razem. Chybaja niby czuje że dziewczynka i lekarka już 2 razy mówiła że siusiaka nie widać a ja i tak jeszcze uwierzyć nie mogęw piątek mam połówkowe jak potwierdzi 3 az to zaczynam myśleć o zakupach
aneta a wolała byś chłopca?? czym się sugerujesz??

Kochana bardzo mi przykro. Na prawdę wiele z nas to przeżywalo i to jest okropne. Moim dwóm dzidziusiom przestało bic sersuszko w okolicy 10 tyg. W 12 na badaniu sie okazało ze nie urosły nic i nie biją im serca. A na poprzednim usg było wszystko wzorowo. Świat mi się zawalił w ciągu minuty. To bylo 25 stycznia. Dziś mam znowu serduszko małe pod sercem.Witajcie. Dzisiaj sie dowiedzialam, ze mojemu dzidziusiowi ponad tydzien temu przestalo bic serduszko. Nie moge sie pozbieracod 9 rano nie umiem przestac plakac.
Mieszkam w Holandii i tutaj nie robia zadnych badan aby sprawdzic co moglo byc powodem. Za jakis miesiac bede prawdopodobnie w Polsce i chcialabym porobic wszystkie mozliwe badania aby sprawdzic czy to cos nie tak ze mna czy wszystko okej.
Napiszcie mi prosze wszystko co przychodzi Wam do glowy.
Z gory dziekuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom