Luxuorius
Moderatorka
no na zywo wiekszy, na fotce mniejszy sie wydaje, kilka osob gada zlosliwie, ze za duzy jak na 14 tydzien, ale co tam, wazne, ze mi sie podobateż już widać ze dzidzia w środkusuper
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no na zywo wiekszy, na fotce mniejszy sie wydaje, kilka osob gada zlosliwie, ze za duzy jak na 14 tydzien, ale co tam, wazne, ze mi sie podobateż już widać ze dzidzia w środkusuper
![]()
Bafinko Ty chudzinoZobacz media 717672
Amelka trzyma kciuki za staczkihop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe
jak ja kiedys mierzylam to albo dzien przed albo w dzien kiedy dostalamBafinko Ty chudzinoPięknie brzuszek zaczyna rosnąć
Luxia Twój też super
A ja czekam na @, dziś 38 dc, zrobiłam nawet test, ale tak jak myślałam nic z tego. Dziewczyny, które mierzą temp. po jakim czasie od spadku temp. pojawia się u Was @?
Co u was w ogóle? Jakoś cisza ostatnio na wątku.
Amelka trzyma kciuki za staczkihop hop jak starania?? ostatnio coś ucichłyście i bardziej się tu forum ciążowe zrobiło niż staraczkowe
piekny, cudowny!!!