Jest dla kobiet w ciąży słabsze, bez środków które mogą wywołać skurcze. Tak samo kobiety karmiące też nie mogą dostać zwykłego znueczuleniaA jest takie dla mam?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest dla kobiet w ciąży słabsze, bez środków które mogą wywołać skurcze. Tak samo kobiety karmiące też nie mogą dostać zwykłego znueczuleniaA jest takie dla mam?
hej kobietki to ja już po USG wszystko ok mała waży 264g no i jest i zdjęcieZobacz media 717689

co? robilam glukoze w sobote i mialam wyniki 93 (74-106), po wypiciu 116 (74-180) a po dwoch godzinach 102 (74-153) i te wyniki sa DOBRE...nie wiem skad lekarka ma normy, ale zle mowi, mi laborantka i dziewczyny tu na forum chorujaca na cukrzyce ciazowa pisaly, ze wyniki sa super...W tym tygodniu tez muszę iść na ten test obciążenia glukoza. Jestem w ósmym tygodniu ciąży. Robilam glukozę i wyszło mi 92. Lekarka powiedziała ze zmieniły się teraz normy i od takiego właśnie wyniku trzeba robić dalsze badania. Naczytalam się różnych opinii o tym badaniu i trochę się stresuje ze zwymiotuje bo mdłości mam cały czas a jak dojdzie jeszcze taka dawka cukru to może być ciężko. Byłabym wdzięczna za wszystkie opinie i rady jeśli ktoras z Was już to przechodzila. Pozdrawiam :-)
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom