• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
lux i jak po glukozie?? czemu tak wcześnie ją robisz?? ja mam ją zbadać przed kolejną wizytą którą mam dopiero 22.07..

u nas parówka okropna i burza szaleje ale ulgi nie przynosi.. masakra.. współczuje dziewczynom na końcówce ciąży...

W tym tygodniu tez muszę iść na ten test obciążenia glukoza. Jestem w ósmym tygodniu ciąży. Robilam glukozę i wyszło mi 92. Lekarka powiedziała ze zmieniły się teraz normy i od takiego właśnie wyniku trzeba robić dalsze badania. Naczytalam się różnych opinii o tym badaniu i trochę się stresuje ze zwymiotuje bo mdłości mam cały czas a jak dojdzie jeszcze taka dawka cukru to może być ciężko. Byłabym wdzięczna za wszystkie opinie i rady jeśli ktoras z Was już to przechodzila. Pozdrawiam :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W tym tygodniu tez muszę iść na ten test obciążenia glukoza. Jestem w ósmym tygodniu ciąży. Robilam glukozę i wyszło mi 92. Lekarka powiedziała ze zmieniły się teraz normy i od takiego właśnie wyniku trzeba robić dalsze badania. Naczytalam się różnych opinii o tym badaniu i trochę się stresuje ze zwymiotuje bo mdłości mam cały czas a jak dojdzie jeszcze taka dawka cukru to może być ciężko. Byłabym wdzięczna za wszystkie opinie i rady jeśli ktoras z Was już to przechodzila. Pozdrawiam :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
co? robilam glukoze w sobote i mialam wyniki 93 (74-106), po wypiciu 116 (74-180) a po dwoch godzinach 102 (74-153) i te wyniki sa DOBRE...nie wiem skad lekarka ma normy, ale zle mowi, mi laborantka i dziewczyny tu na forum chorujaca na cukrzyce ciazowa pisaly, ze wyniki sa super...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry