• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć wszystkim ja juz po badaniach, jutro bedą wyniki - trzymajcie kciuki.... zrobiłam i cyto i toxo a co jak sie badać to na całego no i 130 zł lżejsza jestem:-) węzeł cały czas duży i teraz jeszcze bolesny, ale zobaczymy mam nadzieje ze jest tak jak piszecie przeziębienie, alergia albo co tam innego tylko nie wirus...
Danatuski where are you??? martOocha &&&& za betkę dzisiejszą;)
buziaki Laseczki miłego dnia;)

reklama
:-) myszka skoro masz grafik i zajęte terminy to ino luknij w kalendarz kiedy mnie możesz zapisać
mago.gif

Trzymamy kochana bedzie dobrze zobaczysz jutro :-)

Motylko no wlasnie po to testuje na sobie, coby ruszyc na szersza skale z rozpylaczem ;-)
w sprawie lotto musicie szukac innej wiedzmy :-D nie moja "branza" ;-)

lol :rofl2:..można umrzeć ze śmiechu Was czytając..
chciałam zasnąć ale tak mnie głowa napierd... i co i rusz jedzonko mi się cofa:eek:..więc średni klimacik do spania :-p

a ten wredny G :-p haha, wczoraj w pracy okazało się,że mają mysz --> a koleżanka co z nimi pracuje się ich boi, a ten mój zostaje do 18 w robocie i zrobił mysz hahaha ... zawinął w materiał coś,obkulał kulkę zrobił jej oczy,nos i nawet ogon i połozył jej na klawiaturze hahaha :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry