• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi się wydaje,ze elektroniczne są bardziej dokładne, bo pokazują miejsca dziesiętne..ale kłócić się nie będę:-p
Właśnie wróciłam z betki-wyniki dziś popołudniu.. troszkę się martwię bo na tym testach z allegro 25iui ciągle bladziochy mi wychodzą..staram się o tym nie myśleć, ale co poradzę ..

reklama
Ani@k no taki misiac sobie przerwy na wyluzowanie zrobiłam z tym mierzeniem ale na pewno wrócę do tej metody w cyklu nastepnym:tak: chcialam sie umówić na wizytę u fajnej lekarki (poleciła koleżanka też sie stara) ale pójdę w lipcu bo dopiero co wczoraj grafik w pracy aktualny dostałam.Po @ skoczę do niej i ustalimy co sprawdzamy leczymy badamy itd.:-) teraz czas zaopatrzyc sie w tesciory owu.I czekać na @...

Myszka ja nie podejrzewałam alergii na taki stan węzłów ale zauważyłam sama że jak alergia sie nasila węzełki mi sie powiększaja.

U mnie to już 8 cykl starań a 7 z enpr. wczesniej aż tak nie zwracałam uwagi na tempke itp. więc najwyższy czas chyba dobrze wszystko posprawdzać w sobie hehehe pozyjemy zobaczymy:D

ja się też zastanawiałam nad wizytą u lekarza.. z tym, ze umówię się przed @.. bo sobie tak pomyślałam, że jezeli zaleci badania, które trzeba np. zrobić w 3 dc bądź w 6 dc to stracę czas.. muszę dziś chyba wziąć telefon w dłoń!!!!

Mi się wydaje,ze elektroniczne są bardziej dokładne, bo pokazują miejsca dziesiętne..ale kłócić się nie będę:-p
Właśnie wróciłam z betki-wyniki dziś popołudniu.. troszkę się martwię bo na tym testach z allegro 25iui ciągle bladziochy mi wychodzą..staram się o tym nie myśleć, ale co poradzę ..

MartOośka skoro bladziochy wychodzą to nikogo nie okłamiesz ze ciąży nie ma, beta Cię dziś uspokoi.. i bez stresu proszę - bo teraz Ci nie wolno!!!!

Hej dziewczyny:) ja dzis na szczescie już nie musze nic malować:) za to w projektach siedzę:)
Potem jakiś obiadek trzeba by no i wziąć się za pakowanie, w końcu w sb o świcie wyjazd:D
ta pogoda tylko kurcze taka,że nie wiem co zabrać: sukienki na ramiączkach i krótkie spodenki czy polar i kurtkę przeciwdeszczową....
A wogóle to ja chcę być w ciąży! ehh... dziwny dzień dziS!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry