nanulika
Czary mary - hokus pokus
No i lipa, Portugalia odpadła....
no cóż, oby jutro Niemcy dali rade
a propos kotów, o których dzisiaj była mowa to mi sie przypomniało
wczoraj mama mi opowiadała że koty w nocy przyszły ok 3 pod okno i zaczęły miauczeć... tato je zza żaluzji poobserwował i poszedł spać bo nic się nie działo, a nie chce ich nauczyć takich zwyczajów
rano poszedł: miski puste i żarłoki rzuciły się na jedzenie jakby tydzień nic w pychach nie miały
więc śmiali się że to o 3 pod oknem to było proszenie o jedzenie
na to konto dzisiaj śniło mi się że mama zadzwoniła i powiedziała,że oddała koty do pani od której bierze jajka, bo ta pani jest cały czas w domu i ponoć obiecała,że nawet jeśli by gdzies wychodziła to podłączy kotom kroplówkę i głodne na pewno nie będą
się z mamą dzisiaj z tego snu uśmiałam, na koniec rozmowy jeszcze ją spytałam: to nie oddasz kotów? a mama: no co ty, przecież nie mam pani od jajek
ehhh te sny!
no cóż, oby jutro Niemcy dali rade
a propos kotów, o których dzisiaj była mowa to mi sie przypomniało
wczoraj mama mi opowiadała że koty w nocy przyszły ok 3 pod okno i zaczęły miauczeć... tato je zza żaluzji poobserwował i poszedł spać bo nic się nie działo, a nie chce ich nauczyć takich zwyczajów
na to konto dzisiaj śniło mi się że mama zadzwoniła i powiedziała,że oddała koty do pani od której bierze jajka, bo ta pani jest cały czas w domu i ponoć obiecała,że nawet jeśli by gdzies wychodziła to podłączy kotom kroplówkę i głodne na pewno nie będą
się z mamą dzisiaj z tego snu uśmiałam, na koniec rozmowy jeszcze ją spytałam: to nie oddasz kotów? a mama: no co ty, przecież nie mam pani od jajek
ehhh te sny!

Tęsknie zanim, chociaz to już tyle czasu jak zmienił "mamę",a jak się spasł tam
na etapie pytania kto chce MartOośka się nie wypowiedziała..

nie sadze ze test bedzie mi potrzebny.. raczej zapas podpasek