• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no i po wizycie..troche koleś mnie nastraszył ;/
Ogólnie beta dzisiejsza wyszła 70,39, przedwczoraj była 30. Więc wzrost jest ładny, ale jemu z tabeli wychodzi 3 tydz. ciąży= 5,8-71,2 a u mnie powinien być już 4 tydzień..
z tabeli: 4 tydz.ciąży= 9,5-750.
Powiedział,że to nie oznacza że musi być źle i ostatecznie dowiem się wszystkiego na 1 USG w lipcu.
Dodatkowo mam infekcje i przepisał mi Pimafucin, dodatkowo (zapobiegawczo) mam brać Duphaston..ale nawet mi nie zbadał progesteronu..
Jestem poddenerwowana i chce mi się płakać :(

Ostatnia edycja:
a co ja mowilam o betce tak wczesnie?????
dobrze, wiesz jak cykl wyglada... nie jest ksiazkowe 28 dni... i nie wiesz kiedy dokladnie sie dziecie usadowilo... oj Martoocha, Martoocha biegiem spokoj i nie smutac, za dwa, trzy dni powtorzysz i bedzie znacznie wieksza!!!!

MartOośka ale proszę o spokój!!!!!! moze te tabelki jakies rozjechane w czasie?? może to się zmienia jak zmienia się poziom tsh.. kiedyś były inne normy.. uspokój się i nie płacz!!!
Dupek w niczym nie zaszkodzi a przy następnej wizycie może się okazać że nie będziesz już musiała go brac!!!
Jestem przekonana że wszystko jest w pożądku bo przecież to samo powiedział Ci lekarz
:tak: spróbuj się uspokoić!!!! proszę:sorry:

Jejciu dziewczyny.. czy po prostu nie może wszystko iść normalnie..Ginek mówił by betek już nie robić, ale ja zrobię jeszcze tylko nie wiem kiedy mam zrobić:baffled:

Martoos od szczytu sluzu wychodzi, ze to dopiero 2 tyg i 2 dni i jak na moj gust wszystko jest zgodnie z tabelka z wyjatkiem dlugosci Twoich cykli. Spokoj ma byc, jasne??

infekcje sie wyleczy i bedzie git, nie wolno Ci sie teraz denerwowac i popadac w skrajnosci.
jest dobrze i tak bedzie

reklama
jeszcze 5 dni temu wychodzil test negatywny, kilka dni temu byl watpliwy... daj no Ty temu dzieciu troche czasu na aklimatyzacje w nowym otoczeniu ;-)
Martoos betke powtorz nie wczesniej jak 20 dfl, dzisiaj mamy 17dfl, czyli w poniedzialek

mnie za to martwi brak wiesci od Gatto, az smsa wyslalam od eMa co sie dzieje... i kto tu panikuje ;-) i z wrazenia zapomnialam sie podpisac ehhh ja to jestem gamon

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry