• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoośka!!!
daj dzidzi czas!!! betka rośnie, to najważniejsze.... nie dość że jest wcześnie to jeszcze nie zapominaj że różne kobiety mają w ciąży rózny poziom beta hcg,ktoś nawet kiedyś robił ponoć badania czy poziom hcg jest nam w stanie pokazać płeć... Nic z tego nie wyszło.... tak jak myszka i danutaski pisały: nie wiadomo kiedy się maluch zagnieździł, musi się zaklimatyzować, a ty mu zaserwuj spa a nie wczasy pod gruszą przy huraganie emocji!!!

reklama
hehe..jakbym mogła to bym Was wyściskała pokolei:) JEst mi ZDECYDOWANIE LEPIEJ i nawet uśmiecham sie pod nosem.
Dziś odebrałam betkę z pięknym przyrostem i z tego się dzisiaj cieszę..nie wybiegam w przyszłość, bo zatrzymam się zaraz na obawach że 'synek lub córka wpadną w złe towarzystwo' :-p

Właśnie zrobiłam sobie MICHĘ spagetti z czosnkiem i ziołami i zamierzam WSZYSTKO ZJEŚĆ ;p

Ostatnia edycja:
:-p same czasami robimy sobie problem :-) ale jakby nie było musi być zawsze dobrze
milosc44.gif

na dwójce jakiś program o invitro...

Babcia urodziła swoje wnuki!!!!

bo mam nie mogła i przez invitro działali... szok!

najstarsza kobieta w USA która urodziła trojaczki!

a Kolejna miała dwie macice i najpierw poroniła, potem urodziła syna a na koniec dwie córki - każda zagnieździła się w innej macicy.... szok,że takie rzeczy się zdarzają!!!

Ostatnia edycja:
a ja mam wiesci od Kitki, bo przeciez bym nie byla soba... otoz wszystko w najlepszym porzadeczku, Kitka z mezulkiem nad morzem pupcie dogrzewa pod parasolem, sciska wszystkie i pozdrawia :-)

Martoocha no niech mi to byl ostatni raz !!! nastepnym razem podeslemy Ci jakiegos klapsa ;-) zobaczysz :-)

trzeba tej Martoochy pilnować bo pewnie zaraz znowu zacznie czarnowidztwo. Ale dobrze, że się w końcu uśmiecha. Kurcze niepoznane są nastroje kobiety w ciąży.... :)

dziewczyny mam pytanie odnośnie wizyt u lekarza i badań usg. Do którego tygodnia lekarz robi usg dopochwowe a od kiedy przez powłoki brzuszne? I kiedy będę mogła posłuchać bicia serduszka mojego maleństwa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry