Paraplu
Fanka BB :)
Dzol w dniu okresu nic nie zobaczy. Moze najwyzej stwierdzic rozpulchniona macice.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

choc nie bardzo to rozumiem, bo kariotypy to genetyka, to nawet jakby cos bylo nie tak, to przeciez sie chyba tego nie leczy.Hahaha oby te sutki okazały się prorocze [emoji23][emoji23][emoji23]Dwie kreski na Nowy Rok tez sa fajne![]()
Ale moze sutki nie klamia i jednak bedzie test pozytywny jeszcze w gruniu?![]()
Nie mam pojęcia [emoji53] Ja miałam takie bóle w okolicy owulacji...Kuje mnie cały czas z lewej strony tak jakby jajnik gdybym nie była parę dni przed @ pomyślałambym ze to owulacja.
Bóle te są dosyć silne i nasilają się przy wstawaniu lub siadaniu.
Dziewczyny czy też tak mialyscie przed pierwszą @ po poronieniu? Bo ja już zaczynam swirowac ze to coś złego może torbiel czytałam ze często zdarza się po poronieniu
O kurczaki :/ to niefajnie... ale z drugiej strony znam mase mam z pcos, wiec chyba nie jest to az tak trudne do leczenia. I z tego, co mi kolezanka mowila, to wieksza szansa na blizniaki (!?)Jestem po wizycie. Pęcherzyk nie pękł. Podbiła diagnozę z pcos niestety. Jutro zaczynam dupka przez 10 dni. 2 cykle z dupkiem i potem na wizyte kontrolna znów. Jak nic się nie zmieni to będziemy stymulować. Nie powiedziała jeszcze czym i jaki ma plan...dupa gowno, że się tak brzydko wyrażę. Jestem załamana. Myślałam, że się unormowało jednak po tym poronieniu, zwłaszcza że ten pęcherzyk był taki ładny [emoji22]
drugiej strony jestem wściekła że ta wcześniejszą lekarka nic nie zauważyła, wszystko było książkowe idealne, a tu taki ch*, może gdyby była wcześniejszą reakcja coś dałoby się zrobić...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Lista do zbadania jest dluuugaNo dzis juz polecialo porzadniej [emoji4] manki jakie badania jutro robisz? Ths, ft3,ft4,Lh? Chyba tez pojde.
takze troche sie uspokoilam.A moze to byc owulacja?Kuje mnie cały czas z lewej strony tak jakby jajnik gdybym nie była parę dni przed @ pomyślałambym ze to owulacja.
Bóle te są dosyć silne i nasilają się przy wstawaniu lub siadaniu.
Dziewczyny czy też tak mialyscie przed pierwszą @ po poronieniu? Bo ja już zaczynam swirowac ze to coś złego może torbiel czytałam ze często zdarza się po poronieniu