justys0702
Fanka BB :)
Ja mierze drugi cykl i powoli zaczynam rozumiec o co w tym chodzi. Poszukaj informacji o tym na internrcie, tam masz wszystko dokladnie opisane.Ja nie mierze temperatury niewiem bardzo na czym to polega i jak mierzyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mierze drugi cykl i powoli zaczynam rozumiec o co w tym chodzi. Poszukaj informacji o tym na internrcie, tam masz wszystko dokladnie opisane.Ja nie mierze temperatury niewiem bardzo na czym to polega i jak mierzyć
Ja też nie mierzęJa nie mierze temperatury niewiem bardzo na czym to polega i jak mierzyć
Ja też nie mierzę
Znam teorię i mniej więcej obserwuje jak się czuję w kolejnych fazach cyklu. Akurat z temperaturą jest tak, że po owulacji rośnie, więc uczycie jest takie, że się robi zimno. Przed okresem odwrotnie.
Nie mam pojęcia jakiego rzędu są u mnie wahania, ale chyba spore, bo z dnia na dzień potrafię stwierdzić, że się temp zmienia.
No i mam nadzieję, że chora nie będę, bo ledwo dwa tygodnie temu skończyłam brać antybiotyk![]()
Super!Ja dzisiaj powtórzyłam test i pojawiła sie druga kreska. Jeszcze dość jasna ale dobrze widoczna.
Ja ratowalam sie testami owulacyjnymi, bo cykle trwaja po 42,60 dni. Więc @ mialam 5 listopada a owulacja wyszla mi dopiero 12 grudnia. I po 2 tygodniach mam dwie kreski.
Gratulacje dużo zdrówka:-)Ja dzisiaj powtórzyłam test i pojawiła sie druga kreska. Jeszcze dość jasna ale dobrze widoczna.
Ja ratowalam sie testami owulacyjnymi, bo cykle trwaja po 42,60 dni. Więc @ mialam 5 listopada a owulacja wyszla mi dopiero 12 grudnia. I po 2 tygodniach mam dwie kreski.
Życzę ci abyśś w niedziele ujrzała dwie kreseczki :-)Super!Gratuluję!
Ja miałam niby mieć owu 18 grudnia, ale kij wie czy rzeczywiście była... dowiem się w niedzielę![]()
Gratulacje[emoji4]Ja dzisiaj powtórzyłam test i pojawiła sie druga kreska. Jeszcze dość jasna ale dobrze widoczna.