Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzis zrobilam test. Ale ta druga kreska wyszla bardzo blada.... Wiec sie narazie za bardzo nie ciesze. Jak nie przyjdzie okres,to zrobie kolejny test....No ja dziś też kupiłam, tylko że Check&Go z Rossmana i to dwie szt. to na bank zrobię, chyba że temperatura zacznie mi spadać
Dżoł a Ty ile dpo i ktory dc?
Każdy ma inne objawyDzięki
4 dni jeszcze czekania, muszę się czymś zająć, bo ocipieje
Miesiąc temu jakoś wyraźnie czułam, że to nie to. Ale teraz to nie mam pojęcia, bo kłuje mnie w podbrzuszu, a dzisiaj do tego jakby mega ciśnienie rozsadza na dole. Raczej tak nie miewam, ale to też żaden typowy objaw.
No nic, muszę się czymś zająć po prostu, inaczej zadrecze się rozmyslaniem![]()
![]()
O jak fajnieJa dzis zrobilam test. Ale ta druga kreska wyszla bardzo blada.... Wiec sie narazie za bardzo nie ciesze. Jak nie przyjdzie okres,to zrobie kolejny test....
Gratuluję!!!Ja dzis zrobilam test. Ale ta druga kreska wyszla bardzo blada.... Wiec sie narazie za bardzo nie ciesze. Jak nie przyjdzie okres,to zrobie kolejny test....
Blada kreska to tez pozytywny wynik!!!Ja dzis zrobilam test. Ale ta druga kreska wyszla bardzo blada.... Wiec sie narazie za bardzo nie ciesze. Jak nie przyjdzie okres,to zrobie kolejny test....
Cykle po poroniu mialam 31 dniowe, ale w tym miesiacu zazywalam duphaston, wiec pewnie za jakies 3-5 dni. Jeszcze nie jestem niczego pewna. Jak zrobie kolejny test to wtedy wszystko sie okaze...Blada kreska to tez pozytywny wynik!!!Super! Na kiedy masz/mialas termin @?
GRATULUJĘ ☺☺☺☺ SUPER WIADOMOŚĆ ☺