• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja się znów zdrzemnęłam,ale na króciutko.. kurcze budzę się w nocy od 3 dni..ciągle myślę o bąblu i nie mogę się wyspać..wręcz czuję jak adrenalina mi krąży w żyłach.. Teraz też tylko 1,5h drzemki..a leżałam od 10:00..
Mam nadzieję,że już dzisiejsza noc będzie normalna.
Co do USG to mój M niczego się nie boi ;p
Jeszcze planów na weekend nie mamy, oprócz imienin babci Alicji jutro- więc na pewno będziemy musieli skoczyć do Arkadii po zakupy..wczoraj pensja wpłynęła i i no RAZ się rozejdzie :-p

reklama
jak najbardziej :-)

ja sie tylko kladlam, zebym mogla wygodniej ogladac tv... i tak potrafilam od 2 godzin w gore spac w dzien no i w nocy zero problemow z zasnieciem :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
[/QUOTE]Ewelka10, Kochająca_mama30, Kruszka prześlijcie jakieś fotki swoich brzuszków - ja nowa fotkę będę pstrykać w zbliżającą się środę ;-)[/QUOTE]

Danutaski jak tylko będę miała to wstawię:biggrin2: Na razie mogę pochwalić się buzią Franka
P6268140.jpg

Gatto to jak najbardziej prawidłowy objaw :) ja też tak śpię, na początku bardziej- nie było dnia bez popołudniowej drzemki. Dlatego tak się męczyłam chodząc do pracy 14-22.Teraz troszkę jakby mniej ale i tak zdarza mi się przysnąć po obiadku a nawet i przed. Mój A. pracuje codziennie 9-17 więc mi się troszku nudzi do południa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry