• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też chcę *******ca!!! :D

a czerwcówki podglądam bo jakoś się z nimi zżyłam.... kibicuję im bardzo - choć przyznam nie zaglądałam przez pierwsze 3 tygodnie wogóle bo się bałam, teraz powoli już mogę.... i też jestem z siebie dumna! jedynie na żywo małe dzieci mnie łamią....

reklama
:-) witam moje świstaczki ! Co tu ciekawego wyprawiacie? hmm, trochę Was zaniedbuję ostatnio a teraz na 2 tygodnie Was opuszczę bo jadę do Poznania pilnować małej i na potrzebne badania -> jak mi się uda to wpadnę i napiszę jakie wyszły. Ale teraz cieszę się że jeszcze z Wami jestem :-) u mnie robi się cieplutko ... w końcu
slonce20_%28www.e-gify.pl%29.gif

Cześć śpioszki :-p
Ja już po wizycie u mojego rodzinnego ginka: powiedział że widzi mały pęcherzyk w macicy. Mam przyjść za 2 tyg. i się nie denerwować i za dużo nie myśleć- bo od myślenia to on jest ;p
Powiedział że trzyma kciuki bardzo mocno za mnie i mam na urlopy już nie chodzić, bo najwyraźniej źle mi robią ;p
Wiadomo,że jeszcze może być różnie (ja wiem to bardzo dobrze), ale też nie ma sensu się stresować.. na razie się cieszę że jest (+) i przyrastająca betka.. co będzie później czas pokaże..

Nanu mnie juz nic nie lamie ale to chyba moj zegar biologiczny, bo na ulicy mam dokladnie takie same reakcje... normalnie mnie nawiedzilo na malucha i wytarmosilabym wszystkie jak leci:-D:-D do czubkow sie kwalifikuje ;-)

Martoosia no i takie podejscie mi sie podoba :-) fakt od myslenia masz lekarza i niech on sie martwi ;-) Ty masz sie cieszyc... z plusika, ze slonce swieci :-D a jak slonce sie schowa za chmurka... to z chmurki :-D
Kitka to samo ;-) :-D

Ostatnia edycja:
widzisz?? chciec to moc :-)

mnie poopsko po zastrzyku nigdy nie bolalo:-D:-D:-D:-D ja nigdy zastrzyku nie dostalam w doopala;-)... ale ciesze sie niezmiernie z Toba i wszystkimi naszymi "Inkubatorkami" :-)

mnie sie zalaczylo "wicie gniazdka" i urzadam generalne porzadki :-D nie chcialybyscie tego widziec :-D moj eM sie ewakuowal na zakupy, bo przewrocilam od rana wszystko do gory nogami :-D to pewnie z tej radosci :-D

Ostatnia edycja:
te Myszko sa bolace, bo sa oleiste, trzeba wczesniej je rozgrzac w rekach (choc i tak sa juz nagrzane, bo u nas codziennie jest 40 stopni) i potem pomasowac zelem z arniki poldupek. Ale przynajmniej mam objaw ciazy, troche taki dziwny, ale jest:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry