• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Marta-l przy najbliższej wizycie już będziesz słuchała serduszka, a USG dopochwowe ja miałam gdzieś tak do 12 tygodnia, potem już przez brzusio chyba w 14 tygodniu.
Być może lekarz u którego byłaś ma kiepskie USG? bo zdarza się i tak. Kiedy masz następną wizytę, lub może warto przejść się gdzie indziej?
Myszka2829 jeżeli to będzie jedno piwko na wieczór to można badać. Natomiast jeżeli to jest kilka piwek, to nie mierz ;-)
Endi a ile minęło czasu od tego kiedy miałaś badanie na toxo?
Nanulika a mi się filmik bardzo podobał, matka natura sama wie co robi i zapewne (choć bolesne) jest to piękne przeżycie.
I tak jak piszesz, choć życie wybrało Wam inny scenariusz niż chcieliście, na pewno zakończy się happy endem - co złego to za Wami ;-)

reklama
Danutaski kochanie, mnie jedno male wystarczy do stanu jakby to powiedziec... zamulenia :-D po wiekszej ilosci bylabym pijana
powaznie alkohol jest nie dla mnie

a ja wlasnie ogladalam galerie "moich" lutowek na prywatnym forum i powiem Wam, ze sie rozplynelam... wszystkie bobasy takie mmmm ciacho do schrupania :-) i filmiki jak sie kapia i proby pelzania :-)) rewelacja

Ostatnia edycja:
ja tam nie zaluje ze nie zjadlam :-D, moj maly ma swoje humorki ale najwspanialsze uczucie jak przyjdzie wtuli sie do mamuski :-) albo co wieczor daje buziaki, tak jak przed wyjsciem :-) teraz to juz w czolko :-D

Ostatnia edycja:
Nanu ja w terminach porodow gratulowalam mamusia, ale nie ogladalam zbyt wielu zdjec... wracaly mysli "zle", za duzo wtedy bylo rozmyslan ktorych unikalam jak tylko sie da. Teraz juz tych mysli nie mam, gdzies gleboko je zakopalam i na spokojnie bez zbednych fantazji moge ogladac :-) nie powiem sama z siebie jestem dumna :-) ach ta moja skromnosc:-D:-D

danutaski ja tak tylko spytałam z ciekawości. Teraz miałam usg na przełomie 8/9 tygodnia więc następne będzie 12/13 to mam nadzieję, że już wtedy zobaczę coś więcej i posłucham serduszka. Co do sprzętu mojej gin to chyba nie jest źle bo w porównaniu z dziewczynami z forum luty 2013 to moja w 6 tygodniu bardzo wiele zobaczyła :) no nic poczekamy zobaczymy. Wizyta 20 lipca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry