• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny mam problem, mianowicie odebrałam wyniki wymazu z pochwy i pisze, ze mam:
1. bakterie saprofityczne
2. candida glabrata (pojedyczne kolonie)

Wyczytałam, ze to jakas bakteria grzybicza prawdopodobnie i teraz sie zastanawiam, bo jestem po owulacji czy sie nam udalo czy nie, a jesli tak, to czy z tego moga byc jakies problemy. Dodam, ze niedawno mąż miał w badaniu nasienia bakterie coli i tez nie wiadomo czy udalo sie je wyleczyc i czy ja ich czasem teraz nie posiadam w sobie. mam same czarne mysli. Na jego badanie jestesmy juz umowieni dla sprawdzenia jakie teraz bedą wyniki i czekam jeszcze na posiew z moczu czy tam tez czasem czegos nie mamy.

reklama
Endi nigdy nie mialam bakterii, nie umiem pomoc. Mysle, ze najlepiej do lekarza!

Dziewczyny a ja bym chciala wiedziec co Wy myslicie o farbowaniu wlosow, malowaniu paznokci i innych zabiegow pielegnacyjnych w ciazy???:-D

Endi-ja mam całe życie jakieś grzybki czy coś ;) to normalne..po prostu niektóre kobitki tak mają.. Bieże się na to globulki lub antybiotyki w zależności czy jest szansa na ciąże czy nie.
ABSOLUTNIE się tym nie przejmuj :) właśnie dobrze ze zrobiłaś wymaz to dobrze Ci lekarze dobiorą leki.
To naprawdę pierdółka:blink: nie ma się czym martwić.

Ja jestem pewna że farbowanie włosów ani malowanie paznokci nie zaszkodzi :) W dzisiejszych farbach znajdują się znikome ilości amoniaku..i dopóki w nim nie pływasz to powinno być ok. Jak bardzo się tym denerwujesz to można na rynku dostac farby bez amoniaku.
Jedyne z zabiegów pielegnacyjnych lub SPA to nie wolno: opalać się/chodziś na soalrium, chodzić na masaże, saune, jacuzzi. O tym wiem..nic innego mi do głowy nie przychodzi..

Ostatnia edycja:
Endi nigdy nie mialam bakterii, nie umiem pomoc. Mysle, ze najlepiej do lekarza!

Dziewczyny a ja bym chciala wiedziec co Wy myslicie o farbowaniu wlosow, malowaniu paznokci i innych zabiegow pielegnacyjnych w ciazy???:-D

mnie gin powiedziała jak byłam w ciąży że dozwolone wszystko co nie ma czegoś wspólnego z prądem, falami dźwiękowymi albo magnetycznymi, promieniowaniem itp
a poza tym powiedziała,że do kosmetyczki i fryzjera mogę latać choćby i codziennie:)

uff... już prawie spakowana!
jutro skoro świt wyjeżdżamy, nie wiem jak na tym zadupiu będzie z netem - jeśli ok to będę do was zaglądać z tel, jeśli nie to odezwę się w niedzielę za tydzień - to tak jakby ktoś za mną tęsknił;)

.... dobra, wiem,że tu krótko z Wami jestem - może za rok jak pojadę na wakacje to zatęsknicie:P

czesc dziewczynki :-)

Nanu pewnie, ze bedziemy tesknic a na takich "zadoopiach" super sie wypoczywa... zero pospiechu, zadnych wyscigow szczurow... ja tam lubie takie miejsca i zobaczysz jacy wypoczeci wrocicie :-) szkoda, ze tak niewiele maja zdjec z okresu letniego, ale bedzie fajnie;-)

a ja wczoraj no musialam odchorowac moj wyskok z piffkiem i pol dnia walczylam z bolami brzusia ;-( nawet nospa nie dala rady, troche zmniejszyla do spolki z mieta. OMG nastepny wyskok hmm... nigdy? albo gdy zapomne jak to sie po nim choruje:-D

heheh...ja szybko zapominam:-p.
a teraz w ciąży wziełam maluteńki łyczek od M. naszego ukochanego wina z Toskanii i TOTALNIE mnie odrzuciło..od razu zgaga i niesmak w buzi jakbym ocet piła:-p. Śmiesznie to organizm reaguje..a przez cały urlop w Toskani je dudlałam ze smakiem :-).
Myszko czy u Ciebie dzisiaj skok?

DZIEWCZYNY!!! nareszcie znalazłam!!!
Znalzłam wykres laski która miała dokładnie taki poziom betki jak ja i teraz jest chyba w 5 miesiącu ciąży:tak::rofl2::-):happy:. Wiem,że to nie znaczy że u mnie musi być dobrze, ale właśnie zrzuciłam z klatki piersiowej 5 TON!

Ostatnia edycja:
reklama
Martoos skok gigant :-D przedwczoraj tez byĺ skok... mamy dziwna owulke tym razem hahahaha ciekawe co jeszcze sie ujawni po moim wyskoku ;-)
ja za to dluuuuuuuuugo pamietam moje dolegliwosci po alkoholu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry