myszka2829
Fanka BB :)
Mkniecie jak burza, szerokiej drogi i uwazajcie na siebie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
swojego stanu kontaktowałam się z moja ginekolog i ona mnie uspokoiła że węzeł mógł się powiększyć właśnie przez opryszczkę (która mam bardzo często bo aż 4-5 razy do roku)- nie ma skutecznego lekarstwa, można tylko załagodzić objawy tak samo jak nie ma sie wpływu na to czy sie pojawi czy nie... a opryszczka może być niebezpieczna dla dziecka ale wtedy gdy dotyczy okolic intymnych...takze nie rozumiem po co ten link
no bo jeśli chciałaś mnie nastraszyć... teraz kiedy opryszczka sie zmniejszyła, pewnie za dwa dni nie bedzie po niej śladu - węzeł równiez uległ zmniejszeniu...
w necie mozna znalezc takie rozne informacje, ze glowa od tego boli! moze i malowanie paznokci jakis tam wplyw ma,ale chyba nie negatywny, a ja bardzo lubie se wymalowac pazurki nozne, zwlaszcza teraz w lecie.
niestety. Kiedy wyskoczyła mi w 3 miesiącu to zadzwoniłam do swojej gin, ktora mnie uspokoiła i powiedział, by smarować np. tym czymś co Martoocha pisała i jak jeszcze raz sie pojawi, to wtedy przyjśc do niej to przepisze mi doustne tabletki na "przyblokowanie" wirusa. Oczywiście trzeba bardzo uważać, przy zabiegach higienicznych, by nie zakazić dróg rodnych. Ot i cala filozofia, nikt mnie niczym nie straszył. Buziak Gatto różnie mówią, jedni że można ale góra filiżankę dziennie, inni by unikać, bo zawiera kofeinę. Ja np. uwielbiałam pić kubek kawy rano, ale odstawiłam natychmiast po pozytywnym teście, unikam również czarnej herbaty, pije jedynie owocową. Choć nie powiem, jak miałam śpiący dzień to zdarzyło mi się wypić kubek słabszej kawki, ale to na palcach jednej ręki można policzyćmam nastepne pytanie z serii glupkowatych.....to w ciazy nie wolno pic kawy???????
Moja koleżanka przez całą ciąże piła kawę rozpuszczalną i ma zdrowego synka.